Duminica 28 Aprilie

Inventivitatea „șmecherilor” nu are limite. Cum a fost abordat un clujean să-și dea datele personale: „Sunt și primarul municipiului București”


Escrocii din online încearcă să găsească noi modalităţi de a fura date personale sau date bancare, unele dintre acestea fiind de-a dreptul penibile. Un clujean a primit un mesaj de la un individ care încerca să-i afle datele personale zicând că este primarul municipiului București și are cancer la ficat. Povestea inventată de șarlatan nu s-a oprit aici, individul i-a spus că vrea să-și doneze averea „unei persoane care crede în Dumnezeu”.

„Bună, îmi pare foarte rău dacă te-am contactat aici. Lucrez în domeniul imobiliar. Sunt și primarul municipiului București. Împărtășesc aceste informații în acest fel pentru că îmi doresc să donez averea mea, 350.000 de euro, unei persoane care crede în Dumnezeu. Am cancer la ficat terminal. 

Tocmai am fost informat de medicul meu generalist că zilele mele sunt numărate din cauza deteriorării stării mele de sănătate. Vreau doar să mă ajuți acceptând darul meu și, de asemenea, spunându-mi ceva despre tine. Starea ta civilă, munca ta și utilizarea banilor mei.

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să-mi trimiteți adresa dvs. de e-mail și numărul WhatsApp, astfel încât managerul meu bancar să vă poată contacta”, se arăta în mesajul primit de clujean pe o rețea de socializare.

Desigur, bărbatul a făcut haz de necaz, dar s-a și întrebat dacă e posibil cineva să cadă în plasa infractorilor. 

haha.jpeg

Comentarii Facebook