Duminica 10 Decembrie

Veste bună pentru clujeni! S-a ieftinit cea mai scumpă vilă din Cluj, proprietarul „generos” a scăzut prețul de la aproape 4 milioane de euro la 3 - FOTO


Cluj-Napoca este orașul tuturor posibilităților, mai ales în domeniul imobiliar, lucru demonstrat cu fiecare ofertă care apare pe piața imobiliară a „orașului de 5 stele”. Proprietarul unei vile din Cluj-Napoca care cerea pentru proprietatea sa nu mai puțin de 3,7 milioane de euro a decis să fie mai generos cu potențialul cumpărător și a scăzut prețul la „doar” 3 milioane de euro pentru „vila cu caracter de unicat” după cum se arată în anunțul imobiliar.

Locația se află la zece minute de mers agale de Catedrala Ortodoxă și respectiv de statuia lui Matei Corvin, în proximitatea Camerei de Comerț și Industrie, aproape de Facultatea de Litere, de vechile clădiri ale Politehnicii de pe strada Barițiu, de Piața Mihai Viteazul.

„Vila individuală, bine încadrată peisagistic și depărtată de clădirile din preajmă, a fost finalizată în anul 2008, fiind intabulată în 2009. Construcția se desfășoară pe o suprafață totală de peste 650 mp, având inclusiv multiple scări, trotuare și terase. Imobilul cuprinde 13 camere, acestea fiind amplasate: patru la parter (dintre care două formează un living foarte spațios și elegant), cinci la etajul 1 şi patru la mansardă. La subsol se află pivnița (încăpere de depozitare) în suprafață de 22.5 mp, iar deasupra camerelor de la mansardă este un pod de 130 mp”, se arată în anunțul de pe un portal imobiliar.

Se pare că proprietarul a fost nevoit să scadă ușor prețul vilei de la 3,7 milioane de euro la 3 după ce în ultimele luni nu a primit oferte. De asemenea, finisajul imobilului pare unul cu totul „special”, iar unele camere arată foarte similar stilului pe care le au unele garsoniere din Mănăștur.

mana.jpeg

În schimb, „poziția proprietății oferă o vedere panoramică deschisă către un segment din partea veche a orașului. O oază de liniște în natură, ruptă de tumultul orașului, dar îndeaproape conectată cu centrul acestuia. Zonă cu multă vegetație, cu vecinătăți constituite din vile cu arhitectură interbelică ce oferă un cadru urbanistic realmente deosebit, de departe unul dintre cele mai frumoase și bine conservate din Cluj”. 

„Este o vilă care se adresează celor care își doresc prestigiul de a avea o reședință de lux sau un sediu emblematic, situate pe un teren generos, cu mare potențial, într-una dintre cele mai bune poziții din Cluj, dacă nu cumva cea mai bună”, precizează agenții imobiliari, care speră să prindă un cumpărător.

baie.jpeg

Comentarii Facebook