Duminica 28 Aprilie

Mircea Geoană a făcut publice primele imagini de la nunta de 5,5 milioane de dolari a fiicei sale. Ana a făcut nunta într-un hotel luxos din Veneția


Mircea Geoană și soția sa, Mihaela, continuă să trăiască momente de mare fericire! Fiica lor, Ana Maria, s-a căsătorit recent, în Veneția, cu Garrett Cayton, un miliardar american pe care l-a cunoscut acum șase ani, când era la facultate.

Invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Veneția. Potrivit surselor CANCAN.RO, nu s-au cheltuit doar două milioane de dolari cum s-a crezut inițial, ci mult, mult mai mult. Totul a costat 5,5 milioane de dolari, bani care nu au reprezentat o problemă, susțin surse prezente la nuntă. Aceasta a fost, mai mult ca sigur, cea mai scumpă nuntă a unei românce, vreodată.

s1.jpeg

Garrett Cayton provine dintr-o familie notabilă în Statele Unite, recunoscută pentru activitatea sa filantropică și pentru numeroasele donații făcute în beneficiul spitalelor. El este nepotul unui american de origine poloneză, care a supraviețuit Holocaustului și a acumulat o avere impresionantă din investiții imobiliare. Tatăl lui Garrett are o afacere de succes în domeniul tehnologiei audio.

„De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a declarat Garrett Cayton, anul trecut, pentru GÂNDUL.RO, când și-a oficializat logodna cu fiica lui Mircea Geoană.

s2.jpeg

Comentarii Facebook