Împăcare uimitoare de Sărbători pentru Teo


După trei ani în care nu şi-au vorbit decât prin intermediul televiziubilor şi nu s-au mai văzut deloc la faţă, Teo Trandafir şi tatăl ei, medicul brăilean Ion Uţă, au ajuns la sentimente mai bune.

Cea care a facut primul pas spre împăcare a fost chiar Teo. Rămasă doar cu fiica ei, Maia, dupa separarea de Constantin Iosef, vedeta a simţit nevoia să se apropie mai mult de familia ei.

Vedeta a pus mâna pe telefon de Crăciun şi l-a sunat pe tatal ei. Barbatului de 70 de ani nu i-a venit să creadă când a văzut că fiica lui îl apelează: "Am început să tremur de emoţie. Mi-a urat Crăciun fericit şi m-a întrebat de sănătate. Când am întrebat-o eu cum se simte, a răspuns scurt. A evitat să-mi spună cum se simte, dar eu mi-am dat seama că suferă. Avea o urmă de tristeţe în voce. Nu mai era acea Teo veselă pe care o ştiam", a declarat Ion Uţă pentru cancan. ro.

Teo si tatăl ei s-au văzut ultima oară pe 17 ianuarie 2010, când vedeta a venit la Brăila însoţită de fiica sa, Maia. A fost singura dată când Ion Uţă şi-a văzut nepoţica. "Mi-e dor de Maia. N-am mai văzut-o de trei ani. E greu pentru un bunic să trăiască fără nepoţica lui", a mai spus tatăl lui Teo.

Comentarii Facebook