5 tipuri de femei pe care bărbaţii preferă să le evite


Femeile sunt extraordinare, sunt superbe şi unice, doar că unele dintre ele sunt exagerate şi atunci bărbaţii preferă să le evite.

Dacă vine vorba de bărbaţi şi de relaţii serioase, există anumite calităţi şi avantaje ale femeilor care sunt mai apreciate decât altele şi pe care bărbaţii încearcă să le evite. Iată 5 tipuri de femei care îi pun pe bărbaţi pe fugă, potrivit antena3.ro.

1. Vorbăreaţa - Ea nu se opreşte niciodată din vorbit. Stă de vorbă cu oricine stă să o asculte sau se preface că e interesat de orice. Ea nu este deloc un bun ascultător şi îi oboseşte pe bărbaţi cu trăncăneala continuă.

2. Materialista -  Ea încearcă mereu să pună ghearele pe portofelul unui bărbat. Ei nu îi pasă de compania lui, de discuţiile elevate şi ţelurile lui înalte şi nu îl iubeşte pentru ceea ce este. Ea iese la vânătoare încercând să prindă o pradă amărâtâ care să îi finanţeze dorinţele materiale ca ea să nu fie nevoită să muncească vreodată.

3. Prostuţa - E foarte frumoasă, îţi face plăcere să o priveşti dar când deschide gura îţi dai seama că mai bine o ţinea închisă. Habar n-are pe ce lume trăieşte şi  nu are probleme existenţiale deoarece preocupările ei se învârt numai în jurul modei şi bârfelor mondene. Ea nu este persoana pe care un bărbat o poate scoate la un eveniment important de afaceri.

4. Atotcunoscătoarea - E o femeie inteligentă care vrea ca bărbaţii din viaţa ei să o respecte pentru reuşitele ei profesionale. Este dură şi la job şi în afara lui şi nu acceptă ca nimeni să se comporte necorespunzător standardelor ei, mai ales bărbaţii. Ea a pierdut fineţea şi feminitatea de care bărbaţii sunt atraşi şi astfel nu mai e nici unul interesat de ea.

5. Experimentata -  Ea are câte trei întâlniri cu trei bărbaţi diferiţi pe săptămână. Apeleaza la agenţii de matrimoniale şi are cont pe toate site-urile din domeniu. Se laudă bărbaţilor cu care iese că este "cautată” şi că mulţi îi fac curte. De fapt, barbaţii nu apreciază acest aspect şi nu se vor comparaţi cu alţi bărbaţi şi nu vor să stea la coadă pentru o întâlnire cu ea.
 

Comentarii Facebook