Miercuri 24 Aprilie

Au fost la un pas de bătaie la Survivor România 2022! TJ Miles și Blaze sunt la cuțite


TJ Miles și Blaze au fost aproape de a se bate, duminică seara, la Survivor România. 

Cei doi, TJ Miles și Blaze, s-au intersectat în locul din care trebuiau să facă aruncări cu mingea și au ieșit tunete și fulgere.

Blaze, din echipa Războinicilor, l-a acuzat pe TJ Miles că ar fi încercat să îl intimideze şi nu i-a permis să facă aruncarea la coșul de baschet comun.

De ce să faci așa cu mâinile? De ce? Nu e bine! De ce face așa? Nu e normal așa. Joacă frumos!”, i-a strigat Blaze.

Blaze, vino înapoi! Vino înapoi, gata! Asta e! Lasă-l!”, au strigat Războinicii.

Dumnezeule, frate, cel care înjură îmi spune să joc corect?”, a spus TJ Miles.

Andreea Tonciu și Laura Giurcanu alt conflict

Tot în emisiune s-au certat și Andreea Tonciu cu Laura Giurcanu. Bruneta a fost eliminată, dar i-a reproșat blondei că a avut un comportament nepotrivit față de TJ Miles.

Din moment ce eu, femeie, da, fată, am acasă bărbat sau soț, nu mi-aș permite să stau în viața mea cu un băiat în apă atâta timp. (…) Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore. Păi, pe mine dacă m-ar fi văzut bărbatul meu, că eu am bărbat, nu mai am iubit… Și chiar dacă aveam iubit, cred că venea aici și mă lua de pe insula asta, mă culegea și zburam”, a spus Andreea Tonciu.

Tu nu știi nimic despre iubirea mea, nu știi nimic despre iubirea mea de acasă”. Andreea Tonciu a intervenit: ”Eu am zis în contextul meu”, i-a replicat Laura Giurcanu.

Contextul tău nu e contextul meu, nu-l mai compara, că n-are nicio legătură. Ce încredere ai tu în iubitul tău, în soțul tău și ce încredere are el în tine e fix problema ta. Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât timp vreau eu, fără să însemne ceva. Eu asta sunt”, a mai spus Giurcanu.

Sursă foto: capturi YouTube

Comentarii Facebook