Horoscop literar. Romanul care îți va schimba viața, în funcție de zodie


Horoscop literar. Există cărți care te fac să zâmbești sau să plângi, pe care vrei să lele citești pe nerăsuflate sau pe care vrei să le savurezi săptămâni întregi și există cărți care îți schimbă radical viața. Află ce carte trebuie să citești, în funcție de zodie.

Horoscop literar. Berbec

Ești o fire dinamică și deschisă la nou, așa că ar trebui să citești „Fata din tren” de Paula Hawkins, un roman despre o femeie care vede ceva ce nu trebuie să vadă când face naveta.

Horoscop literar. Taur

Persoanele născute în zodia Taurului sunt firi onorabile, încăpățânate și materialiste. De aceea, ar trebui să citească „Saint Mazzie” de Jami Atternberg, povestea unei stăpâne de teatru și viața ei în marea depresie.

Horoscop literar. Gemeni

Îți place să trăiești intens, liber și fără reguli impuse. De aceea ar trebui să citești „Sweetland” de Michael Crummy, povestea unui bărbat care refuză ordinele guvernamentale care îi impun să părăsească insula pe care locuiește.

Horoscop literar. Rac

Racul este cea mai sufletistă zodie, dragostea fiind cea mai importantă pentru el. Se va îndrăgosti de „Soția călătorului în timp” de Audrey Niffenegger, un roman ce prezintă povestea de dragoste dintre o tânără și iubitul ei diagnosticat cu cronoafecțiuni – din când în când ceasul lui genetic se resetează și se trezește aruncat în trecut sau în viitor.

Horoscop literar. Leu

Acest nativ este dramatic, mândru, pasional și îi place să dețină controlul. Cartea recomandată pentru Leu este „Pe aripile vântului” de Margaret Mitchell, un roman impresionant care împletește dragostea cu istoria, prezentând viața unei femei ambițioase, pe nume Scarlett.

Horoscop literar. Fecioară

Ești meticuloasă, rațională și intuitivă, dragă Fecioară. Ar trebui să citești „Golgota întoarcerii acasă” de Rosamude Pilcher, un roman care are tot ce și-ar dori acești nativi: dragoste, război și natură. Fiind o zodie de Pământ, Fecioara se va identifica cu personajul principal, care își dorește să aparțină unui loc pe care să îl numească „acasă”.

Horoscop literar. Balanță

Fire sensibilă, caritabilă și egocentrică, Balanța se va regăsi în romanul „Moartea unui comis-voiajor”, de Arthur Miller. Personajul principal și-a petrecut întreaga viață în căutarea visului american, dar succesul și bunăstarea l-au ocolit.

Horoscop literar. Scorpion

Scorpionii sunt loiali, hotărâți și curajoși, dar pe de altă parte sunt geloși și nu vor să îi supere nimeni. Pentru a înțelege mai bine trăirile pe care le au, Scorpionii ar trebui să citească „Marile Speranțe” de Charles Dickens, un roman ce urmărește evenimentele ce i se întâmplă unui băiat în timpul maturizării sale.

Horoscop literar. Săgetător

Ții cu dreptatea și ești o fire impulsivă, de aceea ar trebui să citești „La Răscruce de Vânturi” de Emily Bronte. Urmărind prietenia dintre Heathcliff și Catherine, care se transformă în dragoste, aceasta îți va demonstra că prietenia pe viață există.

Horoscop literar. Capricorn

Uneori superficiali și materialiști, Capricornii sunt într-o permanență căutare a echilibrului. Citind „Manuscrisul lui Accra” de Paulo Coehlo, vor găsi multe răspunsuri la întrebările pe care și le pun.

Horoscop literar. Vărsător

Ai o imaginație nemaipomenită și ești o fire idealistă. De aceea, ar trebui să îți completezi lista de lectură cu romanul „Să nu mă părăsești” de Kazuo Ishiguro, o poveste despre viețile a trei oameni într-un internat pentru tineri studenți speciali.

Horoscop literar. Pești

Atrași de mister, foarte sensibili și captivați de mister, cartea potrivită pentru nativii zodiei Pești este „Interpretarea viselor” de Sigmund Freud, o carte despre misterul psihicului uman.


Comentarii Facebook