Câți bani plătește Vlăduța Lupău pentru o noapte de cazare pe o insulă exotică? Andreea Bănică s-a declarat invidioasă


Cântăreața Vlăduța Lupău este o artistă în plină ascensiune, având o carieră de succes remarcabilă. Vedeta s-a bucurat anul acesta de numeroasă vacanțe exotice, în care a ales să se relaxeze fără să se uite la bani. De curând, Vlăduța Lupău a ales o insulă exotică celebră, unde, pentru o noapte de cazare, a cheltuit o sumă consistentă de bani. Vedeta pare să se răsfețe cu fiecare ocazie.

Vlăduța Lupău, vacanță de vis pe o insulă exotică

Profitând de o perioadă liniștită din punct de vedere al evenimentelor private, Vlăduța Lupău și soțul ei Adrian Rus au ales să se relaxeze și să se bucure de viață într-o destinație specială. Cei doi parteneri au decis să lase deoparte frigul din România și au optat pentru o vacanță la căldură. Astfel, Vlăduța Lupău a ales o insulă exotică aparte, unde nu s-a zgârcit la bani, cheltuind o sumă impresionantă pentru o noapte de cazare.

Vedeta pare să fi dat lovitura anul acesta. După un sejur în Maldive la începutul anului și unul în Dubai, Vlăduța a ajuns inclusiv la Paris pentru a-și admira idolul din lumea fotbalului, pe celebrul Neymar. Pasionată de călătorii, artista pare că nu se uită deloc la bani și își face toate plăcerile, plecând în destinații de lux și bucurându-se de momente unice. În timp ce mulți din breasla sa se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei, Vlăduța Lupău o duce nesperat de bine.

Câți bani a cheltuit artista pentru o noapte de cazare?

Dacă în urmă cu câteva săptămâni cheltuia o avere pentru un tricou original purtat de Neymar, pentru ca apoi să meargă să îl întâlnească în carne și oase pe starul echipei Paris Saint Germain, de la tribuna VIP, acum Vlăduța a ales să se răsfețe într-o vacanță pe insula Seychelles. Dincolo de peisajele impresionante pe care vedeta le-a împărtășit cu fanii săi pe Instagram, Vlăduța a plătit o sumă impresionantă de bani pentru cazare.

Solista de muzică populară și soțul său, Adi Rus, s-au cazat într-un resort luxos. Cei doi parteneri de viață s-au bucurat de tratamente regești, însă au scos din buzunar o sumă frumușică. Pentru escapada lor romantică, Vlăduța și Adi au plătit aproximativ 2.400 de euro, pentru o singură noapte de cazare, semn că nu se zgârcesc atunci când vine vorba despre timpul lor liber.

Andreea Bănică, invidioasă pe frumoasa artistă

Fotografiile postate de vedetă în mediul online au stârnit reacții din partea fanilor artistei, însă cea care a uimit pe toată lumea a fost Andreea Bănică. Celebra cântăreața a lăsat un comentariu în dreptul unei imagini cu Vlăduța Lupău pe o plajă din insula Seychelles. Artista a recunoscut că este invidioasă pe momentul de relaxare al colegei sale de breaslă.

Cati-bani-plateste-Vladuta-Lupau-pentru-o-noapte-de-cazare-pe-o-insula-exotica.-A-facut-o-invidioasa-si-pe-Andreea-Banica-2.jpg

Sincer? Simt un pic de invidieeeeere”, a comentat Andreea Bănică la postarea Vlăduței.


Comentarii Facebook