Reacția unui câine atunci când stăpânii lui au venit cu un bebeluș acasă. Imaginile au devenit virale - VIDEO


Imaginile cu un câine au devenit virale după ce stăpânii lui au filmat reacția acestuia când au adus acasă bebelușul lor. Buldogul american l-a primit cu căldură pe micuțul membru. 

Internauții s-au topit atunci când au văzut reacția unul buldog american care și-a întâmpinat noul ”frățior”. Stăpânii lor l-au prezentat pe bebe, iar cățelul a reacțioant mai bine decât se putea. Luna, în vârstă de patru ani, a intrat rapid în inimile utilizatorilor de Tik Tok, asta după ce stăpâna ei a postat un videoclip în care cațelușa își preia cu fericire noul partener de joacă. 

Stăpânii Lunei au adus pe lume de curând un băiețel, iar zilele trecute aceștia l-au adus acasă, pentru a-l cunoaște și cățelușa familiei. Videoclipul a strâns o mulțime de aprecieri și vizualizări, asta pentru că Luna a reacționat foarte bine și chiar i-a adus și jucării micuțului bebe. 

Imediat ce tatăl a intrat pe ușă cu băiețelul, Luna s-a grăbit, dând din coadă, să ia o jucărie din cutia ei și să i-o ofere micuțului. De asemenea, nu s-a oprit din a zburda de fericire și s-a apropiat să-i ofere câțiva pupici și noului ei prieten, scrie Daily Star. 

Videoclipul a strâns peste 13 milioane de vizualizări pe Tik Tok, iar mulți oameni s-au oprit pentru a lăsat un comentariu cu privire la relația instantanee dintre câine și copil. 

Să văd câinii reacționând fericiți și entuziasmați la nou-născuți este unul dintre cele mai prețioase lucruri din lume”/ „Nu este prima dată când acel câine îl întâlnește pe acel copil”/ „Au vorbit între ei de nouă luni.”/  „Instinctele lor sunt incredibile.”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de utilizatorii de pe Tik Tok. 

Legătura dintre familie și animalul de companie poate să fie una atât de strânsă, încât patrupezii ajung să simtă aproape aceleași emoții ca stâpănii lor. Cu siguranță Luna a fost foarte emoționată să îl întâlnească pe cel care va deveni cel mai bun prieten al ei peste puțin timp când se va face mai mare. 

Din spusele mamei, Luna nu a mai plecat de lângă bebeluș, de când l-au adus acasă.
@ziveli_veselo

The unbreakable bond. My heart is so full with these two. The love is immeasurable

Comentarii Facebook