Horoscop financiar 2013: Cum vei sta cu banii anul viitor

 

Anul 2013 poate fi unul reușit pentru tine, totul depinzând și de astre. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru anul următor în funcție de zodie.

 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativii Capricorn se vor bucura de influente astrale excelente, încă din primele luni ale anului 2013. Acestea va vor ocroti partea financiară al existenţei. Nu va pot promite, însă, un câştig mare la Loto, ci creşterea veniturilor pentru unii nativi sau un contract benefic pentru alţii. Sunt posibilităţi că unii dintre voi să câştige copios, dacă vor face o achiziţie mare care va deveni repede profitabilă sau va după o învestiţie importantă. Cu sprijinul lui Uranus, guvernatorul îndrăznelii, planetă reînnoirii şi schimbării, puteţi să va asumaţi toate riscurile ... fără riscuri!

Influente planetare interesante sunt şi în perioadă următoare a anului, când, până şi cei mai puţin interesaţi de bani, dintre nativii Capricorn, vor simţi pulsul unei afaceri. Indiferent că aveţi economii substanţiale sau doar câţiva bănuţi "la ciorap", e bine să va puneţi la curent cu preturile bursei şi, de ce nu?, apelaţi la un broker sau la piaţă de capital pentru a face învestiţii profitabile.

Pentru unii nativi Capricorn poate apărea un noroc neaşteptat, în a două parte a anului 2013, susţinut de o aspectare pozitivă dintre Jupiter şi Uranus. E de aşteptat că veniturile să fie mai bune, chiar dacă sunt luni în care se cheltuieşte. Va fi o perioadă în care îţi vei pune speranţele într-o creştere de salariu, un bonus neaşteptat, o speculaţie financiară riscantă sau chiar o moştenire! Totul e posibil.

Însă, în ultimele luni ale anului 2013, nu se mai prevede prosperitate financiară în niciun domeniu. Cu toate acestea, o anumită conjunctură astrală, poate face posibilă o schimbare de tendinţa. Totul va fi bine pentru nativul Capricorn, dacă vei fi rezonabil şi vei economisi, în loc să îţi cheltuieşti economiile. Altfel, va trebui să lupţi din greu pentru a recuperă. Dacă ai învestit bani în acţiuni bursiere, ai grijă: urmează o perioadă de o mare instabilitate, aşa că păzeşte-te de zvonuri şi evita deciziile luate dintr-un capriciu.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Primele influente ale anului 2013 le veţi simţi din partea lui Saturn care va poate ajuta să va îmbunătăţiţi în mod semnificativ viaţa sau, dimpotrivă, să va ameninţe serios echilibrul bugetar. Pentru nativii Vărsător, cheia va fi să îşi păstrezi calmul. Dacă rămâi limpede la mine şi reuşeşti să te adaptezi la realitate, fără a crede în Moş Crăciun, vei rămâne cu conturile pe plus. În caz contrar, o alegere greşită te-ar putea pune într-o situaţie dificilă.

În continuare, în lunile de primăvară, unele planete vor avea un impact direct asupra echilibrului vostru. financiar. Nu aveţi nicio problemă deosebită de care să va temeţi, dar trebuie să înţelegeţi că şansele recente oferite de astre încep să se diminueze. Dacă eşti unul dintre nativii care au fost mai risipitori, încearcă să îţi limitezi cheltuielie fără o utilitate reală. Acest lucru nu ar trebui să fie prea dificil!

Veşti bune vin pentru jumătăţea a două a anului 2013, când Mercur va ajuta să va creşteţi veniturile. Dar această oportunitate nu înseamnă că veţi fi la adăpost de probleme. Pentru a te feri de griji, temperează-ţi fericirea de a cheltui câştigurile suplimentare şi evita neglijentă în gestionarea bugetului. Altfel, s-ar putea să plăteşti scump aceste greşeli.

Şi alte astre bine aspectate le vor permite nativilor Vărsător, în ultimele luni ale anului, îmbunătăţirea veniturilor sau să primească o creştere de salariu, generată de eforturile din trecut, sau să facă operaţiuni financiare de succes. Dar, trebuie să fiţi atent la Lună Neagră, care va va împinge să risipiţi banii, sau să aveţi aşteptări nerealiste, ajungând în cele din urmă la dezamăgire. Păstraţi-va simţul realităţii şi totul va fi bine.

 

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Veţi simţi cum zboară timpul şi va va fi greu să faceţi economii. Încă de la începutul anului 2013 veţi constată că trebuie să faceţi ceva pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare. Din fericire, cel mai probabil, naitvii Pesti se vor bucura, până la urmă, de primirea unor sume neaşteptate. În plus, s-ar putea să mai faceţi ceva bani şi din comisioane.

Nu întârziaţi să gastiti soluţii pentru probleme. Pe măsură ce timpul trece, va va fi mai greu să le rezolvaţi, mai ales dacă veţi avea şi cheltuieli neprevăzute, care să va destabilizeze bugetul. Încearcă să-ţi convingi familia că este esenţial să reducă cheltuielile inutile. Nu va fi uşor, dar trebuie să fii deosebit de convingător.

Nativii Pesti trebuie să fie atenţi cu finanţele, pentru că, spre deosebire de situaţia obişnuită, în perioadă de vară veţi reuşi cu greu să va administraţi banii cu înţelepciune. Veţi cheltui mult, veţi încercă învestiţii importante, unele riscante, şi este posibil să nu aveţi succes. Va trebui să recurgeţi cât mai repede la prudenţă şi calcul, mai ales că unele întrări de bani s-ar putea să se lase aşteptate.

Acest lucru va dura câteva lui, însă, finalul anului 2013 va aşteaptă cu o îmbunătăţire semnificativă a situaţiei financiare. Încetul cu încetul îţi vei plăti datoriile şi chiar vei reuşi câteva tranzacţii foarte profitabile. Nu trebui să laşi garda jos şi să nu te laşi pe mâna asciatilor de conjunctură.

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Începutul de an 2013 îi va găsi pe nativii Berbec capabili să regleze în mod eficient problemele materiale. Este adevărat că trebuie să adopte o atitudine rezonabilă şi vor fi gata să taie unele cheltuieli inutile, dacă circumstanţele o cer. De asemenea, este momentul potrivit pentru a face învestiţii pe termen lung. Iar pentru nativii care sunt preocupaţi de problemă pensionării, pot fi găsite soluţii interesante.

Pe parcursul anului acesta, în termeni financiari, nu vei avea dreptul la eroare. Trebuie chiar să dublezi precauţia. De fapt, complicaţiile ar putea întârzia plăţile pe care contezi, ceea ce te va obliga la cheltuieli în plus, neaşteptate. Evita, cât mai mult posibil, să te împrumuţi sau să iei vreun credit nou. Voi Berbecilor, trebuie să va impuneţi că regulă absolută: nu cheltuiţi mai mult, decât ceea ce aveţi în contul vostru bancar! Acest lucru va fi cel mai bun mod de a evita probleme.

O influenţa interesantă vine în partea a două a anului 2013, când Jupiter va va ajuta să va creşteţi în mod semnificativ resursele. Surpriză este că ceea ce vei încasa va fi mai mult în numerar. Dar, aşa cum se întâmpla de multe ori, el aduce venituri care nu depind direct de munca depusă personal; prezenţa lui Jupiter poate indică, în unele cazuri, promisiunea sau sosirea unei moşteniri şi, în alte cazuri, obţinerea unei burse sau îmbunătăţirea unui venit constant, o pensie. De asemenea, favorizează câştigurile la bursa. Oricum ar fi, asociaţiile create sub auspiciile sale, se vor dovedi profitabile în planul financiar.

Veşti interesante vin şi pentru ultima perioadă a anului, când influente astrale bune îţi vor permite, în principiu, abordarea aceastei u ltimelor luni fără prea multe probleme. Dar, va trebui, în continuare, să acorzi atenţie aspectelor rele ale lui Marte şi Saturn, care afectează temporar echilibrul tău bugetar. O cheltuiala majoră şi neaşteptată, pentru casa sau maşină ta, este posibilă.

 

Detalii pe eva.ro

Comentarii Facebook