Horoscop Dragoste, săptămâna 25-31 IANUARIE 2021


Horoscop DRAGOSTE - Dragostea unește lucrurile și fiecare zodie din Horoscop are legătură cu ea. Chiar și cei răniți în DRAGOSTE știu și simt adând în sufletul lor că DRAGOSTEA îi va salva. Căutarea IUBIRII și a DRAGOSTEI începe de la cele mai fragede vârste și merge până când ne stingem.

Horoscop DRAGOSTE - Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Destinul tău s-ar putea schimba cu ocazia unei întâlniri memorabile sau a unei întoarceri în trecut. Așteaptă-te la momente de neuitat! Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată sau ești căsătorit/ă, vei avea parte de descoperiri interesante.

Horoscop DRAGOSTE - Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acum îți înțelegi mai bine realizările și așteptările. Ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele. Ești îndrăzneț/eață și debordezi de idei la fel de originale pe cât de constructive. Ai vântul în pânze pentru a reuși!

Horoscop DRAGOSTE -Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Apoi, zi după zi, soarele începe să răsară și pe strada ta în ceea ce privește iubirea. Dacă pasiunea nu mai este relevantă în cuplu, acest lucru se întâmplă pentru că încetul cu încetul s-a transformat într-o relație senină, fără ca sentimentele să se schimbe. Dacă nu ți-ai întâlnit încă sufletul pereche, ai toate șansele să te îndrăgostești curând de el.

Horoscop DRAGOSTE -Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nu te mulțumești cu puțin și vrei să-ți schimbi perspectiva în ceea ce privește dragostea. Cauți să dai sens vieții tale, pornind spre visuri mari. Nu sta pe loc și apară-ți vehement ambițiile, într-un final vei găsi persoana potrivită.

Horoscop DRAGOSTE - Leu (22 iulie - 22 august)

Vrei totul și pe bună dreptate! Astrele te invită să îți duci relația la nivelul următor, acum este momentul ca tu și partenerul/a de viață să vă oficializați relația dacă încă nu ați făcut-o. Puteți muta munții din loc dacă priviți împreună în aceeași direcție.

Horoscop DRAGOSTE - Fecioară (23 august – 22 septembrie)

O săptămână uimitoare te așteaptă. Inima ta este în flăcări, sentimentele sunt de zece ori mai puternice, semnalale îți sunt trimise.

Eforturile din trecut dau roade, profită de această frumoasă perioadă pentru a te relaxa în cuplu sau pentru a întâlni oameni noi. Programul tău este plin de senzualitate, pasiune și seducție. Radiezi!

Horoscop DRAGOSTE - Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru a fi credibil în fața celor din jur și pentru a le îndeplini așteptările, trebuie să depui eforturi. Rezistă. fii curajos/oasă, de îndată ce obții iubirea cuiva, ești capabil/ă de o mulțime de lucruri. Aduci dovezi de dragoste oamenilor pe care îi iubești.

Horoscop DRAGOSTE - Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Primești semne mici care prevestesc vești bune, dar vei ști să le folosești cu înțelepciune? Pentru a o lua în direcția corectă, lasă gândurile negative deoparte, îți lipsește încredere de sine.

Horoscop DRAGOSTE -Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Lasă tot ce e negativ în urmă, nu te ajută să ai succes în dragoste. Dacă mereu pășești cu teamă spre o nouă relație, e posibil să atragi răul de partea ta. Îți vei fi recunoscător/oare pentru asta și vei pregăti astfel terenul pentru următoarele succese.

Horoscop DRAGOSTE - Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Emani iubirea și toată lumea vrea să aibă parte de ea. De asemenea, ești fericit/ă cu persoana cu care îți împarți viața. Primești dovezi că ți-ai găsit alesul/easa inimii.

Horoscop DRAGOSTE - Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână iei decizii bune, îndrăznești să-i spui celui/ei de lângă tine ce e în neregulă și că ai dreptul să știi ce se întâmplă. Ai vreo acuză de adus? Trebuie să știi că rareori acest lucru e constructiv. Cea mai bună soluție este comunicarea sinceră și pașnică.

Horoscop DRAGOSTE - Pești (19 februarie - 20 martie)

Delicatețea și tandrețea ta sunt apreciate, iar ideile tale sunt geniale pentru a-ți atinge obiectivele personale. Persoana iubită este de acord cu ele și te urmează. Dacă ești singur/ă, profită de toate oportunitățile care apar pentru a trăi experiențe noi. Este un momentu bun pentru provăcări și pentru a te bucura de libertate!

Comentarii Facebook