Joi 25 Februarie

Zodiacul pasiunii extreme. Zodiile care se implică tare în iubire, dar suferă pe măsură. Așa că aveți grijă!


Unele zodii au înclinație mai mare pentru relații de iubire pline de foc, dar și pentru iubiri neîmpărtășite, care aduc multă suferință. Cu toate acestea, în dragoste și în război totul este permis. La fel de adevărat este că cine nu riscă, nu câștigă, astfel că cei care iubesc cu putere pot fi cei câștigați. 

Care sunt zodii se îndrăgostesc foarte tare:

Zodiacul pasiunii extreme. Cum iubeste nativul din zodia Berbec

Berbecul este atât de dornic să pună pasiune în orice relaţiile în care se implică, încât uită că orice iubire vine cu un risc şi că el ar putea sfârşi să ofere mai mult decât primeşte.

Îi place să se afunde în relaţii.

El încearcă din greu să facă lucrurile să funcţioneze şi are atâtea de oferit astfel încât partenerul lui ar putea deveni leneş în relaţie. Din fericire, îşi dă seama la timp când acest lucru se întâmplă!

Zodiacul pasiunii extreme. Cum iubeste nativul din zodia Gemeni

Nativul din Gemeni iubeşte sentimentul de a intra într-o nouă relaţie, iar fiorul unui nou partener devine foarte excitant pentru el. Sentimentele de atracţie sunt atât de puternice încât scapă de orice temeri şi este complet sinceră cu privire la ceea ce simte.

În stadiile incipiente ale unei relaţii, ea este prea lipicioasă şi prea dornică să îi facă pe plac partenerului. Atunci când se întâlneşte cu cineva, simte o nevoie puternică de a-l satisface. Relaţiile ei tind să fie scurte, dar foarte intense.

Zodiacul pasiunii extreme. Cum iubeste nativul din zodia Balanţă

O Balanţă este extrem de loială partenerului ei şi va vrea să evite conflictele cu orice preţ. Ea îşi iubeşte atât de mult jumătatea încât este capabilă să îi dea mai mult chiar decât cere.

Acesta este modul ei de a-şi exprima admiraţia. Atunci când se află într-o relaţie, ea este complet îndrăgostită şi crede că altruismul este cel mai important lucru.

Lucrurile se complică atunci când nu există reciprocitate. Ea vede doar ce e mai bun în oamenii din jurul ei şi uită că nu toţi vor avea grijă de inima ei.

Zodiacul pasiunii extreme. Cum iubeste nativul din zodia Peşti

Nativul din Peşti acţionează mereu cu inima şi în cazul în care îi place de cineva nu se va juca şi nu se va speria de posibilitatea de a fi rănit.

Oferă încredere completă partenerului ei, va fi ca o carte deschisă pentru el şi nu se va teme să fie vulnerabil în faţa lui. Din moment ce este atât de credul şi lasă garda jos pentru cei care îi plac, este predispus să fie rănit.

Zodiacul pasiunii extreme. Cum iubeste nativul din zodia Săgetător

Un Săgetător este impertinent cu relaţiile lui, dar iubeşte atât de mult. Începutul relaţiilor lui sunt mereu pasionale, şi chiar dacă e conştient că s-ar putea să nu dureze, el tot se avântă cu capul înainte.

Este foarte sincer cu privire la sentimentele lui şi dornit de a-şi iubi partenerul cu toată fiinţa, ceea ce îl face vulnerabil, iar relaţiile lui nu sunt de lungă durată, scrie eva.ro.

Comentarii Facebook