Vineri 24 Martie

Horoscop Crăciun 2021. Ce cadou să cumperi în funcție de zodie?


Horoscop Crăciun 2021. Se apropie sărbătorile de iarnă, așa că trebuie neapărat să știi ce cadouri să cumperi în funcție de zodie. Nativii au trăsături de caracter diferite, așa că pe unii dintre ei i-ar putea bucura cu adevărat un simplu album foto, în timp ce alții s-ar declara încântați doar de ceva mai valoros, precum o bijuterie sau o haină de firmă.

Horoscop Crăciun 2021. Berbec

Femeilor din zodia Berbec le place să fie active. Sunt curajoase și hotărâte, iar unul dintre modurile lor preferate de a se destine este prin jocurile video. Astfel, un joc video sau o consolă ori un laptop de gaming, în funcție de buget, ar fi cadoul ideal pentru ele. Altfel, ar fi potrivite și lucruri precum o pereche de pantofi pentru drumeții pe munte, o pereche de patine cu rotile sau o bicicletă.

Horoscop Crăciun 2021. Taur

Taurilor le place la nebunie luxul și toate lucrurile de calitate. Astfel, ca să fie încântate cu adevărat, aceste persoane trebuie să primească daruri destul de costisitoare, precum: un parfum scump, o eșarfă din cașmir, un set de produse de îngrijire, bijuterii, accesorii și haine de firmă.

Horoscop Crăciun 2021. Gemeni

Gemenii sunt mulțumiți atunci când primesc daruri de care au nevoie cu adevărat sau unele ce li se potrivesc de minune. Astfel, acești nativi ar fi încântați de haine pe gustul lor, gadgeturi de ultimă generație sau vouchere pentru lucruri ce îi interesează.

Horoscop Crăciun 2021. Rac

În general, persoanele născute în zodia Rac sunt foarte sensibile, chiar dacă nu vor să arate. Totuși, le place și să fie răsfățate cu lucruri scumpe. Astfel, în funcție de buget, între cadourile indicate pentru acești nativi se numără: albume umplute cu fotografii la care țin; obiecte legate de amintirile, interesele sau planurile lor; dar și haine sau încălțăminte de firmă, parfumuri ori bijuterii scumpe.

Horoscop Crăciun 2021. Leu

 Persoanele născute în zodia Leu au nevoie să fie în centrul atenției și să se simtă apreciate. Astfel, vor adora cadourile strâns legate de interesele lor, precum: o cameră video sau foto, un e-book reader, un voucher la un salon de înfrumusețare.

Horoscop Crăciun 2021. Fecioară

Fecioarele sunt firi extrem de practice, astfel că pentru darurile ce li se par inutile vor mulțumi doar din complezență. Printre cadourile ce le-ar putea încânta cu adevărat se numără: un robot de bucătărie; haine sau genți, un smartwatch, o bicicletă de cameră, cărți de interes sau un obiect pe care au spus în treacăt că și-l doresc.

Horoscop Crăciun 2021. Balanță

Balanțele apreciază fie lucrurile gingașe, fie lucrurile stridente și sclipitoare. În funcție de înclinația pe care o are fiecare nativ al acestei zodii, printre cadourile ideale s-ar număra: haine simple sau unele cu paiete sau aspect metalizat; bijuterii discrete sau extravagante ori obiecte de decor legate de filmele lor preferate.

Horoscop Crăciun 2021. Scorpion

Persoanele născute în zodia Scorpion adoră cadourile ingenioase ce se potrivesc intereselor pe care le au. Cu spiritul lor de aventură și de dragoste pentru inteligență, acești nativi vor aprecia întotdeauna darurile bine gândite. Câteva idei ar fi: un cort, bilete la un parc de distracții, ochelari VR pentru jocuri sau o ramă foto digitală cu imagini ce le aduc aminte de momente amuzante din viața lor. 

Horoscop Crăciun 2021.  Săgetător

Săgetătorii au o înclinație spre artă și sunt persoane optimiste, cărora le place să se distreze și să își mențină buna dispoziție. Câteva idei de cadouri sunt: cursuri de dans sau ședințe de masaj plătite, perne decorative colorate sau alte obiecte de decor ce le-ar putea aduce zâmbetul pe buze, seturi de produse de îngrijire ori parfumuri potrivite gusturilor pe care le au.

Horoscop Crăciun 2021. Capricorn

Capricornii adoră să fie organizați și, la fel ca și Taurii, iubesc luxul. Cadourile pe care le-ar aprecia acești nativi sunt unele ale căror prețuri ar putea fi destul de piperate, precum: o brățară de fitness, o bijuterie scumpă ori o geantă elegantă de firmă sau o pereche scumpă de încălțăminte.

Horoscop Crăciun 2021. Vărsător

Orice dar pentru o persoană din zodia Vărsător ar trebui să fie imprevizibil, ingenios ori să-i provoace nostalgie. Un album foto sau o ramă foto digitală ar fi potrivite pentru acești nativi, un pick-up cu viniluri, iar alte idei ar fi un joc lego ce formează un monument pe care le-a plăcut să-l viziteze sau ar vrea să-l vadă sa un puzzle cu fotografia la care țin.

Horoscop Crăciun 2021. Pești

Două dintre principalele caracteristici ale zodiei Pești sunt sensibilitatea și înclinația lor către a visa cu ochii deschiși. Acestea ar aprecia cadouri precum: albume sau obiecte de artă, seturi pentru pictură, cărți de poezii sau romane de dragoste ori difuzoare de aromaterapie alături de câteva uleiuri esențiale.

Comentarii Facebook