Ciprian Marica e încă bântuit de incidentul de la Grand Hotel Italia Cluj, unde a fost prins cu o femeie măritată - FOTO


Ciprian Marica a postat o fotografie cu el în holul unui bloc, iar fanii l-a luat la mișto, făcând o paralelă cu scandalul sexual de la Grand Hotel Italia, când a fost filmat cu un prosop pe hol. 

Măi fraților, lămuriți-mă și pe mine. Așa de triști sa fie unii de pe aici, în mai bine de doi ani să nu li se fi întâmplat nimic interesant în viață?

Au rămas blocați la faza cu prosopul, să nu mai fi trăit în atâta amar de timp altceva care sa le ofere gelozie, interes sau plăcere? Iar dacă sunt și d-ăștia mai fricoși, stați, măi, liniștiți, că n-am timp sa trec pe la voi!

Hai, să aveți Sărbători fericite! Bucurați-vă de viață, că nu trăiește nimeni în locul vostru!”, a scris Ciprian Marica, pe Facebook.

Ciprian Marica a fost prins acum aproape 2 ani în hotel alături de o clujeancă măritată.

O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru. Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, comenta atunci Ciprian Marica.


Comentarii Facebook