Loredana Groza: ”Nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta!”. Ce spune un medic estetician


Modul în care arată Loredana Groza este pe buzele tuturor. Vedeta este mai frumoasă ca în tinerețe și se bucură de un număr crescut de fani, chiar dacă unii o acuză că a recurs la operații estetice. 

Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și cu curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, spunea Loredana Groza.

Vedeta a apelat la unele tratamente, dar non-invazive, fiind ajutată de mult sport, alimentație și creme.

Medicul Victor Topolog nu o crede.

A reîntinerit. Nu mi se pare că schimbările ei sunt unele exagerate. (..) În trecut, Loredana Groza avea în primul și în primul rând, un ten extrem de deshidratat. Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic.

În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferi intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum sau formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme”, a precizat medicul Victor Topolog.

Comentarii Facebook