HOROSCOP: Ce trăsături are AMANTA la care visează iubitul tău, în funcție de zodie

 

Descoperă care este ”portretul robot” al femeii la care visează iubitul tău, în funcţie de zodia lui. 

 

Nativul din zodia Racului visează la o amantă voluptoasă, cu forme feminine, pline şi senzuale. Amanta perfectă pentru el are cu siguranţă un bust generos.

 

Pentru bărbatul din zodia Leului, amanta ideală este o femeie rafinată, foarte frumoasă, care este conştientă de puterea sa de seducţie. Este atras de femeile care acordă o foarte mare atenţie hainelor elegante şi parfumurilor scumpe.

 

Bărbatul din zodia Fecioarei visează la o femeie naturală şi foarte atentă la aspectul său fizic. Este atras de frumuseţea simplă, iar o femeie care arată foarte bine nemachiată îl va atrage întotdeauna. 

 

Balanţă. Amanta la care visează are mişcări sexy, senzuale, este foarte seducătoare şi alege ţinute care să-i pună frumuseţea în valoare, dar fără să fie deloc vulgare. 

 

Nativul din zodia Scorpionului visează la o amantă extrem de sexy, pasională, cu un aer de femeie fatală. Îi plac femeile îndrăzneţe, dar şi misterioase.

 

Pentru bărbatul din zodia Săgetătorului, amanta perfectă este o femeie care arată impecabil. Este foarte atras de femeile sportive, cu un corp tonifiat şi forme senzaţionale. 

 

Capricorn. Amanta visurilor lui este o frumuseţe clasică, cu trăsături faciale delicate, dar un corp voluptos şi extrem de sexy.

 

Pentru bărbatul din Vărsător, amanta ideală are un corp tip clepsidră, un bust generos şi un posterior apetisant. Amanta visurilor lui seamănă cu siguranţă cu Marilyn Monroe.

 

Citește mai departe pe eva.ro.

 

Foto: privytrifles.blogspot.com

Comentarii Facebook