Robert Downey Jr, cel mai bine plătit actor al anului. Vezi cine urmează în top


Actorul american Robert Dopwney Jr. a fost desemnat cel mai bine plătit actor de la Holllywon, reușind să obțină venituri de aproximativ 75 de milioane de dolari în decursul a 12 luni.

Robert Downey Jr., in varsta de 48 de ani, a jucat in doua productii Disney cu supereroi, "The Avengers", lansata in 2012, si "Iron Man 3", in 201. Ambele filme au generat incasari de peste 1 miliard de dolari in box office-ul mondial, asigurandu-i astfel starului american primul loc in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, scrie incont.ro.

Pe locul doi s-a clasat actorul Channing Tatum, în vârstă de 33 de ani, cu venituri estimate la 60 de milioane de dolari. Tatum și-a autofinanțat filmul ”Magic Mike”, care prezintă povestea unor stripperi, peliculă ce a reușit să obșină încasări de peste 167 milioane de dolari.

Australianul Hugh Jackman, în vârstă de 44 de ani, s-a clasat pe locul trei, cu venituri de 55 de milioane de dolari. Hugh Jackman va fi protagonistul unui nou film din seria cu personajele benzilor desenate ”X-Men”, ”The Wolverine”, care va fi lansat în Statele Unite săptămâna viitoare.

Comentarii Facebook