Gigi Becali se pregătește pentru retragerea la mănăstire



Gigi Becali se retrage la mănăstire și se pregătește intens înainte. Acesta vrea să-și regleze problemele cu justiția, motiv pentru care, procesul său de reabilitare se află deja pe masa judecătorilor. Între timp, acesta și-a construit un schit cu stână și tot ce trebuie în județul Vâlcea, într-un peisaj de poveste.


Știm cu toții despre drumurile pe care George Becali le face la mănăstiri din România, dar și din străinătate, mai ales la cele de pe Muntele Athos.


Nu doar o dată, afaceristul a vorbit despre planul său de a se retrage într-un lăcaș bisericesc la bătrânețe, iar acest moment pare că se apropie cu pași repezi, pentru că patronul FCSB ar fi în stadiu avansat cu privire la construirea unui schit în județul Vâlcea.


Becali și-a construit mănăstire


Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă”, a spus Becali la digisport.ro


Schitul este construit în apropierea mănăstirii Pătrunsa, acolo unde acesta a mers de multe ori.


Becali și-a cumpărat pe meleagurile din Oltenia și câteva sute de oi, unde merge cu oamenii săi de încredere, Ionuț Luțu și fostul arbitru Alexandru Tudor, care lucrează la FCSB.


Nu mai vreau să fac păcate!


Milionarul din Pipera pare să se pregătească pentru acest gând al său care să devină cât mai repede realitate și, încetul cu încetul, se retrage din viața publică.


Viața publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies, cum trebuie să spun ceva...ori trufie, ori mândrie, ori jignire. Nu mai vreau să fac păcate”, a spus Becali, în cadrul unui interviu.

Becali își încheie socotelile și cu justiția, pentru că acesta a cerut să fie reabilitate din punct de vedere judecătoresc, după ce a fost condamnat în dosarele Valiza, cel privind schimburile de terenuri cu Ministerul Apărării și pentru sechestrarea hoților care i-au furat mașina.

Comentarii Facebook