HOROSCOP 13 februarie. Multă dragoste și schimbări în februarie. Zodiile au multe surprize


Horoscop 13 februarie. Dragostea bate la ușa zodiilor! Unele semne zodiacale trebuie să fie atente la sănătate și pe plan profesional.

Horoscop 13 februarie. Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai încetat să te mai minți, ai presupus cine ești cu adevărat fără să-ți fie rușine sau jenă să-ți arăți sentimentele în public. Ești într-un moment frumos pentru a-ți oferi toată dragostea persoanei potrivite. Ești foarte concentrat pe zona profesională. E foarte clar pentru tine în ce sarcini ar trebui să te angajezi temeinic și care sunt sarcini banale și superficiale. Nu ieși din calea succesului și ascunde-ți punctele slabe cu mare umor. Pe cât posibil, încearcă să te relaxezi și elimină orice urmă de stres.

Horoscop 13 februarie. Taur (21 aprilie - 20 mai)

Faci eforturile să ai o zi ieșită din comun, în care monotonia este departe de viața și relația ta. Vei condimenta orice situație. Vei avea un impuls foarte ferm de a scoate din viața ta oameni care încearcă doar să câștige bani pe calea rapidă, prin afaceri murdare, indiferent de etică, morală sau legalitate. Unii nativi vor începe să se gândească la obiceiuri sănătoase pe care le va adopta de săptămâna viitoare, dar nimeni nu vă împiedică să începeți acea dietă sau acea rutină de exerciții fizice astăzi.

Horoscop 13 februarie. Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Nativii Gemeni vor trăi energia pasiunii și a îndrăgostirii prin idealizarea partenerului lor, ceea ce poate duce la pierderea stabilității emoționale. Dezamăgirile sunt frecvente. Astăzi, conducătorul tău îl întâlnește pe Jupiter atât într-un semn de aer și, deși Mercur este încă în mișcare retrogradă, el cedează loc succeselor și oportunităților formidabile. Este posibil să suferi de probleme dermatologice. Dermatita, acneea și alte afecțiuni se intensifică odată cu utilizarea anumitor produse.

Horoscop 13 februarie. Rac (22 iunie - 22 iulie)

După câteva zile în care umorul tău a apărut și a dispărut în funcție de circumstanțe, Racul sosește sâmbătă dispus să ofere tot ce este mai bun din sine și să compenseze comportamentul urât pe care l-ar fi putut avea față de partener sau cu familia. Unii nativi vor lua în considerare schimbarea cursului profesiei lor; poate că slujba ta actuală sau studiile pe care le-ai finalizat nu corespund cu preocupările tale cele mai pure și mai sălbatice. Vei elimina, fără regret, unele lucruri din viața ta, care nu îți fac bine pentru sănătate, inclusiv prietenii toxici.

Horoscop 13 februarie. Leu (23 iulie - 22 august)

Pe tărâmul iubirii, Mercur retrograd îți va bloca capacitatea de comunicare afectivă și îți va fi rușine să vorbești despre sentimente. Unii Lei care nu au idei, vor alerga în ultimul moment pentru a cumpăra un cadou de Sfântul Valentin persoanei iubite. Ai un CV plin de realizări și muncă grea, de îmbunătățiri și succese remarcabile. Totuși, asta nu îți dă dreptul să privești pe nimeni de sus. Controlează-ți ego-ul. Fie că ești undeva la soare sau la zăpadă, pielea ta va avea nevoie de o protecție suplimentară. Nu uita să folosești cremă de protecție solară pentru a evita arsurile.

Horoscop 13 februarie. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Te simți foarte mândru de tot ce ai în viața ta; reflecțiile și exercițiile pentru a lucra la iubirea de sine dau roade. Datorită acestei atitudini, propriile probleme, cât și problemele altora, îți vor părea chestiuni minore. Câteva noutăți de la muncă te-au pus pe gânduri în ultimele zile, dar acum începi să vezi paharul pe jumătate plin. Schimbările vor aduce îmbunătățiri vieții tale, chiar dacă efectele nu sunt văzute într-o perioadă imediată. Voința ta este puternică, vei ști să spunei nu anumitor excese care nu îți fac bine.

Horoscop 13 februarie. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Momentele pasionale, intense, diferite și dulci nu vor lipsi în aceste momente. Desigur, atâta timp cât știi să canalizezi corect toate energiile generate în jurul tău. Din punct de vedere profesional, este timpul să te oprești și să analizezi ce funcționează pentru tine și ce nu, atunci când vine vorba de munca ta, obligațiile zilnice și veniturile tale. În sănătate, ar trebui să-ți gestionezi corect energiile sexuale, astfel încât să nu cazi în sentimente care te-au chinuit oarecum. Bucură-te de sexualitatea ta, dar fără să te obsedezi de ea.

Horoscop 13 februarie. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Stelele îți aduc în viață cea mai simplă emoție pentru inima ta și dulceața iubirii pure. Dacă ești singur, riscă să te lași purtat de idealurile tale. Dacă începi proiecte noi sau decizi să schimbi locul de muncă, vei avea succese care te vor face să te simți foarte fericit și împlinit. Există pericolul de a fi invadat de unele ființe înșelătoare și nefericite. Sănătatea va fi bună atâta timp cât îți poți ține irascibilitatea sub control.

Horoscop 13 februarie. Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Astăzi vei încerca să pui mai multă dragoste în viața ta și să te bucuri de relația cu partenerul de viață. De fapt, între problemele inimii și munca, interesele tale vor fi împrăștiate pe tot parcursul zilei. În domeniul profesional, astăzi vei primi câteva oportunități excelente de a demonstra de ce ești capabil, lucru care poate duce la o promovare sau mărire de salariu.Îți va fi mai ușor să faci față obligațiilor de zi cu zi și treburilor casnice, deoarece mediul care te înconjoară este mai armonios. Ai putea încerca să ai mai multă grijă de tine și să introduci obiceiuri mai sănătoase în viața ta.

Horoscop 13 februarie. Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu înceta să împărtășești cu sufletul și cu inima pe tavă îngrijorăriletale, chiar dacă temerile sunt nebunești, vei găsi înțelegerea dorită. Să ai curajul să faci tot  ceea ce vrei poate atrage sentimente de invidie din partea prietenilor tăi. Toată lumea este foarte eficientă în a critica, dar adevărata abilitate se vede în depășirea invidiei zilnice. Dacă bănuiești că ceva nu este în regulă cu sănătatea ta, ai încredere în instinct și programează-te la medic.

Horoscop 13 februarie. Vărsător ( 20 ianuarie - 18 februarie)

Fii mai atent la relațiile tale cu cei din jur. Încercă să eviți tot ceea ce sună ca un conflict, discuție sau neînțelegere. Profesional, multe lucruri le-ai tot amânat, te vor prinde din urmă și te vor obliga să iei decizii rapide și inteligente. Va trebui să te adaptezi la circumstanțe pe măsură ce apar. Se pare că azi iluzia va fi tovarășul tău cel mai fidel, o iluzie pe care o păstrezi împreună cu acel copil interior pe care îl purtăm cu toții înăuntru. Acel copil din sufletul tău te va ajuta să pui bucurie și creativitate în tot ceea ce faci.

Horoscop 13 februarie. Pești (19 februarie - 20 martie)

Ar putea apărea dorința de a lua o pauză în relație, datorită diferenței de spirtualitate sau a evoluției personale, din partea oricăruia dintre membrii cuplului: fie din partea ta, fie din cea a partenerului. Totuși, dacă căsătoria voastră e deja consolidată, o simplă conversație cu persoana iubită poate rezolva problema. Pierzi mult timp în ultima vreme. Fie la locul de muncă, la studii sau când susții un proiect, chiar te lași distras până și de zborul unei muște. Ar trebui să te organizezi mai bine și să lași posibile distrageri într-o altă încăpere. Dacă suferi de o afecțiune a piciorului, se poate agrava. Un masaj cu uleiuri esențiale îți va îmbunătăți circulația, pe lângă hidratarea lor.



Comentarii Facebook