Cele 5 zodii dispuse să ierte trădarea unui partener


Indiferent de ce fel de persoană ești, poate fi foarte dureros să afli, de exemplu, că partenerul tău a fost infidel. Cu toate acestea, unele zodii ar părea mai dispuse să ierte decât altele. În timp ce toată lumea poate face față unei astfel de situații în mod diferit, semnul solar poate avea un impact asupra modului în care vă confruntați cu astfel de situații.

De exemplu, Săgetătorul poate gândi: „Ei bine, am mai înșelat pe cineva înainte” sau ”Poate că așa trebuia să facă partenerul meu pe calea vieții lui”. Această persoană ar putea decide să continue relația după o scuză sinceră.

Pe de altă parte, dacă vă aflați în această situație, asigurați-vă că sunteți sincer cu voi înșivă. Dacă nu te simți pregătit să ierți, nu încearca să mimezi că ai fi.

Aflați care sunt zodiile care iartp cel mai usor:

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie):

Gemenii sunt capabili să vadă ambele părți ale unei povești, deci pot fi mai înclinați să ierte trădarea unui partener. Întrucât el crede că nu există un singur adevăr în fiecare situație, în general el crede că, chiar dacă partenerul său a făcut o greșeală în trecut, el ar putea fi foarte fidel în viitor.

2. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru unii dintre noi, aflarea faptului că partenerul nostru a fost infidel este o dovadă că nu trebuie să fim împreună, că lucrurile s-au terminat. Dar acest lucru nu este neapărat adevărat pentru o Balanță, care poate avea o altă perspectivă romantică. Balanța este „îndrăgostită de dragoste” și poate ierta un partener infidel, deoarece acest lucru se adaugă dramei marii lor poveste de dragoste.

3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul își prețuiește libertatea, astfel încât ei pot înțelege că uneori partenerul lor s-ar putea uita și în altă parte. Deși este dureros, pentru un Săgetător probabil nu este la fel de devastator să suporte infidelitatea ca și pentru alte zodii.

4. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este probabil zodia care va ierta cel mai probabil o trădare. Acest lucru se datorează faptului că își prețuiește relația cu partenerul său și nu vrea să o piardă. El poate ierta cu ușurință, deoarece este foarte deschis la minte și înțelegător. Te va accepta pentru cine ești.

5. Pești (19 februarie - 20 martie)

Unele persoane au tendința de a vedea ce e mai rău în partenerul lor, mai ales atunci când partenerul a fost infidel, dar alții pot avea o perspectivă mai pozitivă. Peștii sunt capabili să ierte trădarea partenerului lor, pentru că văd întotdeauna ceea ce este mai bun din persoana iubită. Iubește din toată inima și va oferi totul partenerului său și relației sale.

Concluzie:

Indiferent dacă decideți să iertați trădarea partenerului sau să vă separați, faceți ceea ce este mai bine pentru dvs. Nu uitați: Cea mai bună decizie va fi cea care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Astrolog Luciela

Comentarii Facebook