Zboruri de la Cluj-Napoca spre Egipt, Tunisia și Turcia - VIDEO

 

După inaugurarea noii piste de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj se reiau și zborurile spre Egipt. În 2012, compania aeriană care opera zborurile a refuzat Clujul, din cauza pistei.  

 

Reluăm zborurile spre Egipt, Hurghada. Am stabilit zboruri din 11 iunie și până la sfârșitul lunii octombrie. Zborul va fi combinat între Cluj-Napoca și București. Spre Egipt, imediat după revoluție, în 2011, s-au oprit toate cursele. Nu am organizat în 2011, iar în 2012 am reluat cursele, dar, din păcate, nu am fi putut să operăm din Cluj și am fost nevoit să mutăm cursele la Târgu Mureș, din cauza pistei. 

 

Anul acesta, cu noua pistă și cu aceeași companie, care a refuzat să opereze din Cluj din cauza pistei, reluăm zborurile. Anul acesta am trimis toate datele despre investiție și au aprobat zborurile din Cluj. Se va zbura cu un Airbus de 178 de locuri”, a declarat Haithem Souani, directorul general al companiei Kartago Tours.

 

De asemenea, vor fi efectuate curse săptămânale spre Tunisia. ”Zborurile spre Tunisia vor fi reluate începând cu data de 21 mai. Va fi un zbor combinat între Cluj și București, iar din iunie și până în septembrie va fi un zbor separat direct de la Cluj-Napoca și altul de la București, urmând ca din luna octombrie să revenim la un zbor combinat între Cluj și București.

 

Aeronava va fi un Airbus cu 277 de locuri. Compania aeriană cu care vom colabora anul acesta va fi Nouvelair, iar aeroportul unde vom opera va fi unul nou construit în 2010, care este foarte aproape și este o conexiune foarte ușoară între aeroport și autostradă, care duce spre Sousse (48 de km) si tot atât la Hammamet. Sper că va fi un avantaj pentru noi anul acesta pentru a atrage mai mulți turiști”, a mai spus Haithem Souani.

 

O altă destinație care va fi operată de la Cluj este Turcia, Antalya. 

 

Mai avem un zbor spre Turcia, care va începe din 23 mai, până în prima săptămână din luna octombrie, și va fi un zbor direct spre Antalya. Deja am suplimentat nu o cursă, ci am cumpărat de la un alt tur operator, din 13 iunie, am suplimentat cu 40 de locuri pentru destinația Antalya”, a mai afirmat directorul general al Kartago Tours. 

Comentarii Facebook