Gerul v-a afectat tenul si parul? Folositi dermatocosmetice pentru ingrijire! Gasiti on line produse mai ieftine cu pana la 30%! (Publicitate)

Dermatocosmeticele sunt produse de ingrijire superioare cosmeticelor obisnuite, care nu contin agenti de conservare si sunt bogate in ingrediente active care ajuta la echilibrarea PH-ului pielii, la curatarea tenului, dar si la corectarea imperfectiunilor. 


Dermatocosmeticele, o combinaţie intre cosmetice si produse farmaceutice, le gasiti doar in farmacii. In timpul iernii parul si tenul se usuca excesiv din cauza gerului, asa ca doar hidratarea corespunzatoare va va ajuta sa le pastrati mereu proaspete.

 

Pentru o hidratare corespunzatoare a pielii, puteti folosi de exemplu, de la Bioderma,Hydrabio Light Crema (40 ml., pret 53,55 lei), o crema lejera cu actiune hidratanta in profunzime pentru pielea deshidratata si sensibila si care inlatura senzatia de piele care "tine". 

 

Daca roseata cuperozica a aparut pe tenul Dvs din cauza frigului, puteti folosi Crema pentru piele sensibila si cuperozica de la Ivatherm (30ml. pret 39,90 lei)

 

Daca aveti un ten cu probleme, gasiti creme corespunzatoare la majoritatea firmelor de dermatocosmetice. Vichy, de exemplu, are crema Normaderm Crema Hidratanta tri - activa pentru tenul cu probleme, la 50 ml (o puteti achizitiona cu 64 de lei de la farmacia on-line Webfarm. Daca veti cumpara on-line orice produs Vichy de la Webfarm veti primi gratis o solutie demachianta de 100 ml, al carei pret de vanzare este de 15 lei)

 

Daca parul este cel care va face probleme, puteti folosi produsele de la firma Ducray. Ducray Chronostim Zi si Noapte, tratament impotriva caderii parului- 50 ml, (doua flacoane de 50 ml la pretul de 168 lei) sau Ducray Selegel Sampon Antifungic (48 de lei), daca va confruntati cu probleme cauzate de matreata uscata.


Daca nu stiti ce creme sau ce sampoane sa folositi cel mai bine este sa consultati inainte un dermatolog. Asta pentru ca in cazul in care folositi produse necorespunzatoare s-ar putea ca in loc sa va rezolvati problema, sa o agravati. Dupa ce stiti exact de ce aveti nevoie, este mai bine sa le cumparati on-line, asta pentru ca produsele sunt cu pana la 30% mai ieftine, si in plus, va vor fi livrate acasa fara sa mai fiti nevoiti sa faceti drumul pana la farmacie.

Comentarii Facebook