Dansati Zumba! Un program diferit de toate cele de aerobic si fitness pe care le stiti! Gasiti aici abonament cu 45 de lei, in loc de 100 lei!

 

Zumba este o modalitate diferita de a face sport fata de programele de fitness si de aerobic pe care le cunoasteti. Este, de fapt, un party la care ardeti sute sau chiar mii de calorii.

 

La Zumba, distractia este pe primul loc, iar principalul efect este slabitul.  Muzica este una ritmata, preponderent latino (salsa, merengue, samba, afro, reggeton) dar şi rock'n roll, hip-hop sau belly-dance. Pentru fetele care au inceput Zumba, aceasta a devenit un stil de viata şi anume cel de a trai cu muzica, in pasi de dans, in culori vii, a uita de probleme si mai ales: a zambi!

In aprilie 2010, Zumba Cluj a fost prima sala din Cluj-Napoca care a inceput sa practice in mod oficial Zumba. Programul se desfasoara sub conducerea instructoarei atestate Melitta Minescu cu un grup entuziast de fete in sala Delta Gym din Complexul Mercur, din cartierul clujean Gheorgheni.

 

De pe www.reddeal.ro puteti achizitiona on-line un abonament a carui valoare este de 100 de lei, dar timp de trei zile il puteti lua cu 45 de lei.

Comentarii Facebook