Florin Piersic este primul actor care a primit o stea pe Walk of Fame din Romania

Actorul clujean Florin Piersic a primit o stea pe Walk of Fame din Bucuresti, un spatiu dedicat celebritatilor, inaugurat in Piata Timpului din Bucuresti.

 

"Nu iubesc nimic mai tare decat oamenii din jurul meu, publicul", a spus, potrivit Mediafax, Florin Piersic, care in 26 ianuarie a fost prezent si la inaugurarea cinematografului din Cluj care ii poarta numele. "Pentru mine, la varsta asta atat de frageda, de 75 de ani, este un gest extraordinar sa am un cinematograf care-mi poarte numele si o stea. Sunt intr-o stare ciudata. S-au intamplat prea multe lucruri in ultima vreme, care m-au emotionat, m-au facut sa ma simt mai important. Totul s-a datorat faptului ca am jucat in foarte multe filme, vreo 40, dintre care 36 cu rol principal, dar si in foarte multe coproductii internationale", a mai spus actorul.

 

Piersic a dezvelit steaua cu numele sau, de culoare rosie pe un fond negru. Au fost prezenti Ileana Stana Ionescu, Dorina Chiriac, Monica Davidescu, Maria Dinulescu, Virgil Iantu, Adela Marculescu, Adrian Ciobanu, dar si sute de admiratori.

 

George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, organizatorul actiunii, sustine ca urmatorii actori care vor primi stele pe Walk of Fame Victor Rebengiuc, Radu Beligan si Olga Tudorache.

Comentarii Facebook