Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, ironizează mamele de pe internet: ”Mămicile care mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii!”


Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, mămică de curând și extrem de activă în mediul online, a răbufnit după ce a fost criticată despre felul în care are grijă de bebelușul său. 

După ce le-a pus la punct pe mămicile din online, Gabriela Prisăcariu a decis să nu mai scrie nimic despre copilul ei. 

Modelul i-a dat bebelușului său ou, caju și alune, conform celor recomandate de medicul pediatru, iar alte mămici nu au fost de acord. 

Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că, cumva, toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nuci, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Soția lui Dani Oțil nu este la primul ”duel” cu alte mămici pe internet. După naștere, Gabriela s-a lăudat că a slăbit foarte repede, dar s-a lovit de critici.

Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect. Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi. Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”.

Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt într-adevăr relevante la 5 săptămâni după naștere”.

Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? Și ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focusul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, îi scria, pe atunci, o urmăritoare.

Gabriela Prisăcariu ete model și își câștigă existența tocmai din felul în care arată.

Comentarii Facebook