Andrada Ersek, ex-Burlacul, vrea sa fie vecina de la "Neata cu Razvan si Dani" - Galerie FOTO


Frumoasa bruneta din Gherla, Andra Ersek, care a facut furori la emisiunea "Burlacul" de la Antena 1, vrea sa ocupe "job-ul" de vecina la "Neata cu Razvan si Dani".

Printre sutele de tinere care si-au trimis CV -urile la Antena 1 se numara si Andrada, care va fi prezenta in platou pentru o preselectie.

"In Romania nu se mai promoveaza lucrurile naturale, din pacate. La conceptia romanilor, trebuie o vedeta care sa isi prezinte formele, siliconata si botoxata", a declarat Andrada, aflata la Milano, in Italia, la un casting.

Potrivit gherlainfo.ro, tanara a spus ca acum este singura, dar este posibil sa cunoasca "un personaj din lumea sportului, iar daca treburile vor merge bine, sa devenim un cuplu. Cristea este fotbalistul meu preferat, dar nu este vorba de el", a declarat Andrada.

Gherleanca s-a facut cunoscuta in urma emisiunii "Burlacul", iar acum prezinta moda. In perioada 16 - 17 februarie, va fi la Milano la o prezentare de moda si in paralel lucreaza la o reclama de televiziune. Andrada mai are si o propunere de a poza in "Playboy".

Preselectia pentru emisiunea "Neata cu Razvan si Dani" are loc in 1 februarie de la ora 8.00, chiar de ziua tinerei din Gherla.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook