Miercuri 24 Aprilie

Florin Piersic implineste 74 de ani. Maestrul si-a sarbatorit ziua de nastere pe scena

Florin Piersic implineste azi 74 de ani si isi aniverseaza ziua de nastere pe scena Teatrului National din Cluj - Napoca. Piersic a declarat ca se simte ca la 20 de ani si ca a devenit o obisnuinta pentru el sa fie alaturi de public la orice aniversare.

Piersic joaca de la ora 19.00 in piesa "Straini in noapte" pe scena Nationalului clujean alaturi de Emilia Popescu, in regia maestrului Radu Beligan. Piersic a fost volubil pe parcursul intregii zile.

 

"Am 20 de ani ce tot vreti sa stiti. Sunt tanar ca si atunci cand am jucat in Harap Alb. Nu va spun care este secretul meu pentru ca nu se face, e al meu si il voi duce cui mine toata viata. Vin azi in fata publicului pentru ca asa ii sade bine unui artist, sa fie acolo unde a cunoscut gloria. Ma hranesc cu asta si probabil voi fi aici pe scena cate zile voi avea", a spus Piersic in timp ce se pregatea pentru spectacolul "Straini in noapte".

Maestrul a fost luat cu asalt de fani, care au vrut sa ii ureze la multi ani si sa il felicite. Intre ei s-a gasit si presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, pe care Piersic il stie de cand era mic copil. "Uite la el! Imi zicea acum ani buni nenea Florin si eu ii spuneam hai plimba ursu mai copile si uite ce a ajuns. E un copil fain Alin asta, il stiu de cand era un tanc", a spus razand Piersic.

Comentarii Facebook