Mircea Badea este vedeta preferata a publicului educat

Potrivit unui studiu efectuat de compania Exact Cercetare si Consultant, la comanda paginademedia.ro, Mircea Badea este vedeta preferata a publicului educat, in timp ce Catalin Maruta este admirat de femeile cu educatie primara.

 

Potrivit studiului, cele mai populare vedete de televiziune sunt Serban Huidu si Mihai Gainusa.

 

Serban Huidu si Mihai Gainusa

Cele doua vedete ale Prima TV  stau bine la capitolul popularitate pe toate targeturile. Sunt preferatii telespectatorilor cu studii medii si superioare, intre 45 si 49 de ani , care urmaresc posturile Prima TV, B1 TV, Antena 1, Discovery si Pro Tv.

 

Andreea Esca

Este preferata de telespectatorii cu varste intre 35 si 49 de ani din orasele mici si care se uita de obicei la Pro TV , Acasa TV, Kanal D, Realitatea TV, Antena 1

 

Catalin Maruta

 Este "idolul" femeilor cu varste intre 45 si 49 de ani, care au educatie primara si care urmaresc National Tv, Kanal D, Pro TV, Prima TV, Antena 1 si Acasa TV.

 

Mircea Badea

Vedeta Antena 3 este preferat  mai ales de bucurestenii cu educatie superioara, cu varste cuprinse intre 45 si 49 de ani. Mircea Badea este preferatul celor care urmaresc mai ales Antena 3, vedeta de la In gura presei, fiind puternic asociata cu postul de televiziune.

 

Alte rezultate ale studiului gasiti pe www.paginademedia.ro

 

Comentarii Facebook