Duminica 28 Aprilie

Florin Piersic a dezvăluit secretul cu care a cucerit toate femeile din viața sa: ,,Ce compliment mai mare poți să-i faci unei femei”


Unul dintre cei mai iubiți actori din România, Florin Piersic a dezvăluit trucul cu care a cucerit toate femeile din viața sa. 

Îndrăgitul actor clujean a explicat că metoda cu care le-a furat inima doamnelor și domnișoarelor era una simplă: o declarație supremă de iubire, la momentul oportun.

Prezent în cadrul unui podcast, celebrul actor a mărturisit că nu s-a sfiit niciodată atunci când a venit vorba de mărturii de iubire, spunându-i fiecărei femei din viața lui că o va lua de nevastă.

„Eu la toate le-am promis că le iau de neveste. Acum nu puteam să le iau pe toate. Nu se putea, dar le ziceam: mi-ar plăcea să fii nevasta mea.

Ce compliment mai mare poți să-i faci unei femei decât să-i spui că ți-ar plăcea să fie nevasta ta? Din suflet că doar gura de suflet este legată.

Și îi spuneam, dar după aceea mă răzgândeam după o zi-două și ziceam: ce tâmpenie am putut să spun!”, a mărturisit Florin Piersic, potrivit cancan.ro.

Actorul, ajuns acum la vârsta de 87 de ani este încă un romantic incurabil, prețuind și acum fiecare conexiune pe care a avut-o cu femeile speciale din viața sa de-a lungul timpului.

„În ciuda legendelor, n-am fost niciodată ceea ce astăzi se numește un macho. Am fost mult mai cuminte decât vă imaginați voi. Vorbesc serios! Nu o dată am fost întrebat de amantele din viața mea.

Așa cum am mai spus-o, eu n-am avut amante. Am avut iubite. Am prețuit frumos legăturile pe care le-am avut cu partenerele mele și am căutat să fac față de acestea gesturi romantice. Găsesc că e important să aduci puțină poezie într-o relație.

Dovada este că, în ciuda faptului că viața ne-a îndepărtat, am rămas prieten cu fostele mele soții și chiar cu fostele mele iubite. N-o să mă auziți niciodată lăudându-mă că aș fi avut sute de femei.

Mi se pare puțin ridicol din partea bărbaților care fac asta. Pentru mine iubirea nu s-a măsurat în cantitate. În trofee. Și dacă vreți să fiu sincer până la capăt, cred că nu există limită de vârstă pentru a fi îndrăgostit. O existență fără iubire este tristă; este o viață fără sens, fără speranță”,  a declarat Florin Piersic.


Comentarii Facebook