Câți bani câștigă influncerița clujeană Carmen Grebenișan. Vedeta a trecut prin momente dificile în adolescență: „Am aflat că are o tumoră”


Carmen Grebenișan s-a născut pe 21 iulie 1992, în Cluj-Napoca, și se numără printre cele mai celebre influencerițe din România, având mai bine de 600.000 de followeri pe Instagram. În urmă cu 13 ani, vedeta a trecut printr-un șoc foarte mare atunci când a aflat că tatăl ei avea o tumoare canceroasă. Totul ar fi pornit de la un eșec financiar, care l-a dărâmat pe bărbat.

Blondina a trecut prin cel mai greu moment din viața ei când avea 18 ani, cu puțin timp înainte de a susține examenul de Bacalaureat. Ea susține că a fost afectată de cele întâmplate, problemele financiare fiind cele care l-au adus pe tatăl ei în acest punct. 

„Cel mai greu moment a fost când am aflat că tata are o tumoră canceroasă, eu fiind atunci un copil, chiar dacă eram în adolescență. Am aflat târziu, chiar înainte să se opereze. A fost destul de devastat. Tata a rămas cu împrumuturi, cu probleme. Mânca o dată pe zi și prost și a fost afectat colonul destul de tare. Prima reacție a fost că nu credeam. A început o cură cu citostatice, dar când vedeam că pica de pe picioare… Eu vedeam negru în fața ochilor. E un sentiment de anxietate atât de profundă”, a povestit Carmen Grebenișan, în urmă cu ceva timp.

Câți bani câștigă Carmen Grebenișan

Pe lângă munca de pe rețelele sociale, vedeta mai administrează și două firme, una dintre ele având ca scop editarea publicațiilor periodice și a revistelor. În anul 2022, firma lui Carmen Grebenișan a avut o cifra de afaceri de peste 181.000 de euro, din care profitul a reprezentat 95%, adică peste 171.000 de euro. Așadar, dacă este făcută o medie, ar rezulta aproximativ 6.100 de euro pe lună.

Blondina mai are o firmă și cu cea mai bună prietenă a ei, Alina Ceușan, înființată în 2016, care are ca obiect de activitate confecționarea de costume de baie. Cifra de afaceri a fost de peste 84.000 de euro. În concluzie, la finalul anului trecut, lui Carmen Grebenișan i-au intrat în conturi peste 172.000 de euro.

Comentarii Facebook