Filmul ”Oh, Ramona!”, cel mai prost film de pe Netflix


Filmul ”Oh, Ramona!”, bazat pe cartea ”Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, a ajunspe Netflix, dar a stabilit un record negativ, fiind cel mai prost film, conform criticilor din străinătate.

Glumele și personajele sunt de trei ori copiate din filme mai amuzante; replicile istețe sunt livrate printr-un voiceover, într-o încercare disperată de a anima părțile moarte; există până și o scenă în care Andrei se uită la cer și urlă la el însuși, naratorul. Există o linie fină între primitivitate și cruzime, iar ”filmul acesta” habar nu are unde se află ea.” – John Serba, Decider.

(Filmul) reușește cumva să hiper-sexualizeze și să obiectifice femeile, să dea vina pe o femeie care spune că a lovit-o iubitul, să îmbrățișeze tonurile homofobice și să facă mișto de femeile supraponderale în doar o oră și 45 de minute. Pe lângă conținutul problematic, povestea filmului nu prea are sens, iar acțiunile personajelor sunt lipsite de motivație – făcând din film unul din cele mai proaste filme adăugate pe Netflix până acum.” – Tess Cagle, Daily Dot.

Prezintă un tocilar atât de incredibil de naiv când vine vorba de interacțiunea cu femeile, încât devine tema întregii povești. Folosind efecte năstrușnice și cu Andrei (Bogdan Iancu) narând propria lui poveste, este ușor să presupui că povestea va deveni rapid enervantă, dar de fapt, [filmul] este, de fapt okay; puțin sălbatic, dar face în așa fel încât își păstrează forțele până la final” – Daniel Hart, Ready Steady Cut.

”Oh, Ramona!” a avut un succes la public în România.

Comentarii Facebook