Filmul "Gianni si femeile" ruleaza joi, 23 februarie, la Cinema Victoria

 

Filmul "Gianni si femeile/ Gianni e le donne" poate fi vizionat joi, 23 februarie la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, de la ora 17:30 si 20:00.

 

In rolul principal este chiar regizorul acestui film: Gianni Di Gregorio, cunoscut si pentru Pranzo di ferragosto (Mid-August Lunch) sau pentru faptul ca este unul dintre scenaristii filmului Gomorrah.

Alaturi de Gianni Di Gregorio, din distributia filmului fac parte Valeria De Franciscis si indragita actrita de origine romana Kristina Cepraga.

Filmul ni-l prezinta pe Gianni care are o viata monotona ce se imparte intre indatoririle casnice dictate cu strictete de sotie, comisioanele pe care le face pentru superba vecina, mama in varsta care il face sa strabata intregul oras doar pentru a-i remedia semnalul televizorului si prieteni, pe care apuca sa-i vada destul de rar.

Filmul Gianni si femeile a fost nominalizat in 2011 la David De Donatello Awards pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar (Valeria De Franciscis) si Premiul pentru cel mai bun producator (Angelo Barbagallo) si la premiile Italian National Syndicate of Film Journalists pentru Cea mai buna comedie. De asemenea, filmul a fost proiectat in cadrul editiei a 10-a a Festivalului International de Film Transilvania, si a fost foarte apreciata de public.

Dintre filmele prezentate la Cinemateca TIFF Cluj se numara filme importante, cum ar fi Gianni si femeile de Gianni Di Gregorio, Viata pestilor de Matías Bize sau animatia romaneasca multipremiata Crulic – drumul spre dincolo, in regia Ancai Damian. De asemenea, Cinemateca TIFF pregateste clujenilor si doua filme surpriza, unul dintre ele fiind proiectat chiar in inchiderea evenimentului, pe 26 martie.

In fiecare joi seara, de la ora 20.00, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca vor fi proiectate unele din cele mai importante productii prezentate la editia 2011 a TIFF.

 

Vezi AICI programul intreg.

Comentarii Facebook