Seara "all you can eat" la Restaurant Miko, de pe strada Clinicilor (P)


Restaurantul Miko, de pe strada Clinicilor, nr. 23, ii invita pe clienti in fiecare seara de joi la "Torkos Csutortok", locul in care gurmanzii pot manca dupa bunul plac si oricat pot.

Preparatele sunt cu specific unguresc, dar si din bucataria internationala.

In fiecare zi se organizeaza o seara tematica. Luni si marti, clientii au parte de o reducere de 20% din pretul meniului. Miercuri se organizeaza academia bucatarilor amatori, unde va fi invitata o celebritate care va gati alaturi de cursanti si de la care vor putea sa invete secrete din bucatarie. De asemenea, bucatarii amatori vor prepara mancare specifica anumitor bucatarii internationale, pe care la final le vor putea savura alaturi de un pahar de vin si voie buna.

Joia este seara gurmanzilor. "Torkos csutortok", asa cum este denumita seara de joi, este momentul in care gurmanzii pot manca pe saturate cu numai 45 de lei.

"Este o seara cu bufet suedez de tipul 'all you can eat'. In fiecare joi, se va putea servi orice fel de preparat dupa bunul plac al oaspetilor nostrii. Pe langa asta vom oferi cate o apa si o bere, plus vin din belsug tuturor", a declarat managerul restaurantului, Kovacs Zsolt.

Vineri seara este intotdeauna petrecere cu muzica live, de asemena, pe diferite tematici. Bucatarii restaurantului Miko au participat la concursuri de gatit in aer liber, unde au castigat doua medalii de argint si una de bronz.

Printre cele mai gustoase preparate de la restaurantul Miko se numara gulas din carne de porc sau vita, tocana de burta de vita, tocana de peste, tocana de pipota, ciorba de peste ungureasca si multe alte bunatati.

Orarul de functionare al restaurantului Miko este de luni pana duminica, intre orele 12.00 - 23.00.

Comentarii Facebook