Duminica 28 Aprilie

Femeia ideala trebuie sa aiba fundul bombat si sa faca mult sex! Vezi cati cred ca ea exista


Un studiu realizat de un site din Marea Britanie a stabilit ca barbatii cred ca femeia ideala are fundul bombat si trebuie sa faca mult sex. VEZI cum ar vrea barbatii sa mai fie femeia ideala.

Din cei 3.000 de barbati chestionati de site -ul UKdating.co.uk, trei sferturi au spus ca aceasta trebuie sa manance cot la cot cu ei si sa nu isi faca griji ca se ingrasa. In acelasi timp, insa, ea trebuie sa se mentina supla.

Mai bine de 50% dintre cei chestionati au mai spus ca femeia perfecta are parul lung, lucios, dar sa nu poarte prea mult machiaj.

La intrebarea despre inteligenta, 61% dintre barbati au spus ca acest lucru este foarte important, dar femeia la care viseaza ei trebuie sa aiba si o cariera si un salariu mai mare decat al lor.

Cand au fost intrebati ce ii atrage la o femeie, majoritatea au spus ca fundul si au competat ca partenera perfecta trebuie sa faca sex mult.

Ca femeia ideala este o himera o demonstreaza faptul ca numai 300 dintre participantii la sondajul au declarat ca aceasta exista si ca o vor intalni intr-o zi.

Comentarii Facebook