Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida nu a acționat singură: „Vreau să o omor, vreau să îi iau capul”


Mirela Vaida a povestit că s-a temut pentru viața ei în clipele de coșmar, iar primele gânduri au zburat către cei trei copii ai săi.

M-am săturat de plâns. Am crezut că am depășit...Lumea nu mă știe pe mine așa și eu nu vreau să apar așa în fața oamenilor. Sunt un om puternic în aparență. Cei care mă țin în viață și în putere sunt cei din familia mea, copiii mei.

Noi astăzi am avut niște imagini care din nou m-au dat peste cap, pentru că femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct. A ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Abia când a auzit anunțul, doamnelor și domnilor începe Acces Direct, cu Mirela Vaida, ea auzind de afară, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo. Pe mine asta m-a copleșit. Nici măcar nu mai am așteptări de la foarte mulți oameni că au dat dovadă că nu au empatie. Eu le doresc doar atât. Să dea Dumnezeu ca niciunul dintre noi și nici unii dintre dumneavoastră care ne vedeți, să nu treceți vreodată prin asta, pentru că oameni ca această femeie sunt printre noi, liberi, din păcate, cu acte în regulă, că ei nu sunt în regulă, dar liberi pe străzi. Îmi doresc din suflet ca această femeie și alții ca ea să nu facă victime, pentru că pe mine, Dumnezeu m-a scăpat, dar poate pe alții, Doamne ferește, nu-i scapă.

Eu cred că ea nu a acționat singură, ci ar fi fost adusă sau învățată de cineva sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre și când anume. Asta rămâne însă să vadă cei de la Poliție. Ce mă doare pe mine cel mai tare este lipsa de empatie, noi trecem unii pe lângă alții pe străzi, ne vedem la pământ, ne vedem însângerați sau strigând după ajutor și noi nu ne mai uităm unii la ceilalți”, a povestit Mirela Vaida la Antena 3.

De asemenea, au fost făcute publice imaginile cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, a fost refăcut și traseul pe care l-a parcurs atacatoarea până a ajuns în platou, unde a aruncat cu un bolovan în direcția realizatoarei emisiunii „Acces Direct”. Atacul a fost surprins pas cu pas.

Mirela Vaida a depus plângere la poliție după incident

Eu zic că fapta se încadrează la tentativă de omor, acum să vedem ce zic procurorii. Înțeleg că ei ar fi mult mai indulgenți, pentru că înțeleg, cumva, la cum ar fi văzut traictoria bolovanului, nu ar fi venit chiar în cap, ar fi venit în umăr. Nu știi exact care sunt criteriile după care se poate face încadrarea juridică. Ea a și spus la ieșire din sediu, când o duceau polițiștii încătușată, că am vrut să o omor, vreau să o omor, vreau să-i iau capul, deci a și reiterat treaba asta. Mie mi se pare tentativă de omor.

Eu am înțeles abia astăzi, după ce am depus plângere penală, Poliția va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie și unde va începe o expertiză psihică, unde va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment”, a mai spus Mirela Vaida.


Comentarii Facebook