Doi clujeni fac oamenii să râdă pe YouTube! Trupa ”Fără HAZ” are planuri mari - VIDEO

 

Doi prieteni au pus pe roate proiectul ”Fără HAZ”, în care sunt actori, scenariști, regizori și cameramani. Țelul lor final este să îi facă pe oameni să râdă. 

 

Începutul este, însă, timid. Arthur Burduhos și Marc Tudor Petru au filmat deja două scurtmetraje, pe baza unor scenarii pe care le-au gândit singuri.

 

Eu am început un blog singur în septembrie 2013 care a mers destul de bine, dar m-am lasat din lipsă de susținere. În 7 februarie 2014, am scos primul video împreună, care s-a dovedit a fi un scucces pentru noi.  

 

Seria ”Fără HAZ”, care a prins viață în 11 februarie, a fost o idee venită pe moment prin care noi vrem să dăm oamenilor zâmbetul pe buze prin muncă noastră care nu e una foarte ușoară. Eu am 18 ani, sunt în clasa a XII-a, iar Marc Tudor Petru are 21 de ani. Noi suntem prieteni din copilărie, dar o vreme lungă nu am păstrat legătura. Singurul proiect care continuă este "Fără HAZ” si sper ca oamenii vor intelege umorul nostru si ca il vor aprecia”, ne-a povestit Arthur Burduhos.

 

Noi cu videourile astea vrem să ajungem cât mai departe în privirile oamenilor, deocamdată suntem doar de YouTube, dar visul nostru este sa ajungem să avem o emisiune la televizor. Și în timp vom avansa și poate ni se v-a îndeplini visul”, a mai spus Arthur.

 

Cei doi se promovează e Facebook, unde au și o pagină.



Comentarii Facebook