Detalii inedite ies la iveală din viața milionarului Călin Donca. Vecin: Trăiește și cu amanta în casă și cu soția, dar vrea să pară model pentru societate


Milionarul ardelean, Călin Donca, rămâne în arest, după ce Magistrații de la Curtea de Apel Brașov au respins solicitarea acestuia de eliberare. Detalii picante ies la iveală din viața omului de afaceri, în această vară, a fost fotografiat cu o brunetă sexy, care seamănă ca două picături de apă cu soția sa.

Chiar dacă puțină lume știe de idila extraconjugală, soția Orianda nu este străină de această veste, ba din contră, ar fi chiar consimțită: „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc. Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, ar fi declarat vecinii lui Călin Donca în presă.

Recent, Cancan.ro a publicat imagini bombă cu milionarul și amanta lui, în timp petreceau la Loft Mamaia, în urmă cu o lună și jumătate. Femeia este o brunetă focoasă, leită cu cea care i-a dăruit cinci copii. Cei doi s-au înfățișat la malul mării, îmbrăcați și asortați cu cele mai scumpe haine și accesorii.

dovada.jpeg

Milionarul Călin Donca, extrem de prezent în mediul online sau la emisiunile tv, unde se promova drept un milionar crescut prin propriile forțe, a fost reținut alături de soție, contabilă și o prietenă, pentru constituire de grup infracțional organizat. Donca ar fi înregistrat operațiuni fictive în contabilitatea unor societăți, urmărind micșorarea bazei de calcul pentru impozitul pe profit și mărirea cuantumului TVA deductibile. Prejudiciul: peste 4 milioane de lei.

În plus, el a transferat folosind documente fictive peste 8 milioane de lei unor firme pe care tot el le controlează, dar care sunt în Dubai. Donca a fondat și o criptomonedă, pe care a promova intens în mediul online și promitea câștiguri de 100 de ori față de suma investită. Când a considerat că produsul a crescut destul, le-a vândut naivilor monede virtuale în valoare de 700.000 de euro, mai precis din cele 200 de milioane de tokens disponibile, 2 milioane de unități.

Comentarii Facebook