Marti 16 August

Despărțirea anului! Îndrăgita Theo Rose i-a frânt inima lui, iar faimosului său unchi, Nea Mărin, este uluit


Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, nu mai formează un cuplu, deși mulți se așteptau să se căsătorească. 

Cântăreața este deja într-o altă relație cu actorul și regizorul Anghel Damian, cei doi fiind fotografiați când se sărutau. Damian este regizorul serialului Clanul în care joacă și cântreața. Acesta a fost într-o relație cu regizoarea Lia Bugnar, 53 de ani. 

rose.jpg

Anghel Damian a declarat după ce s-a aflat despre relația cu Theo Rose că aceasta ”nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut.

Frumoasa Theo Rose a recunoscut și ea totul, declarând faptul că relația ei cu Alex Leonte era încheiată înainte de a se îndrăgosti de actorul și regizorul Anghel Damian.

Cu toate acestea, se pare că Nea Mărin, unchiul lui Alex, nu știa nimic despre faptul că cei doi tineri nu mai sunt împreună.

Deci sunt șocat. Nu știu absolut nimic. Chiar am vorbit alaltăieri cu el, tot așa… cu ale noastre și nu mi-a zis nimic. Habar nu am. Eu sunt plecat de trei săptămâni, sunt aici la filmări și chiar am vorbit cu el zilele trecute, bine, de ale noaste, de ale familiei, dar nu l-am întrebat ce, cum…

Deci sunt șocat. Ce chestie, frate… tot vorbeam cu ei așa, am prieteni și eu mai apropiați care au nevoie de ea să le cânte la evenimente și zicea că nu mai ia nimic, că joacă în filmul ăla, că nu știu ce. Și eu tot am discutat cu ei și… bă, hai mă totuși că vorbesc și eu acolo la PRO că îi cunosc și eu pe ăia, dacă e să termine filmările mai devreme, să se ducă la câte un eveniment… și am mai reușit așa că o scot de la filmări, dar nici cu gândul”, a continuat Nea Mărin, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Asta e viața, ce te mai miră în ziua de azi după 20 de ani se despart cu copii, cu astea. Ăștia sunt tineri, viața asta e! Dar au ani buni… Eu, ce să zic… la un moment dat începusem să mă gândesc când se căsătoresc ei. Nu mă mai miră nimic că ce văd eu în jurul meu, stau numai între tineri și numai d-astea aud. Mi-ai dat o veste… Chiar o s-o sun și eu pe sora mea, să vedem”, a încheiat Marian Barbu.

Comentarii Facebook