Loredana Groza (52 de ani): ”Sunt naturală la vârsta mea!”. Artista a spus de ce nu și-a pus niciodată silicoane


Loredana Groza are 52 de ani, dar arată ca la 30. Cu toate că mulți văd cum întinerește, artista spune că nu are operații estetice și de silicoane nu vrea să audă.

În cadrul unui interviu, Loredana Groza a mărturisit că acum câțiva ani, în Las Vegas, a avut o discuție cu actorul american Dennis Hopper, la piscină, despre corpurile celorlalte fete care se aflau în jurul lor. 

Spunea Dennis Hopper, marele actor și un mare prieten, care, din păcate, nu mai este printre noi… Eram la Vegas, la piscină, și erau niște fete superbe, cu niște sâni care stăteau în sus, în poziția aceasta. Erau topless și zic: ‘Wow, ce chestie. Au gravitație. ‘Da, dar nu vezi că sunt și niște cicatrici acolo?’, zice el. Și el mi-a zis așa: ‘Lory, never ever cut your body. Poți să ai sânii până la podea, lasă-i să fie ai tăi!. Pentru că o femeie este femeie adevărată, atunci când are feminitate, are ceea ce e al ei’. Și să știi că mi-a rămas întipărită chestia asta”, a spus Loredana Groza pentru Fanatik.

Loredana Groza a spus ”Nu!” operațiilor estetice. Ea a spus că face mult sport, are grijă ce mănâncă și folosește produse naturiste de îngrijire. 

Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație… Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine”, susține Loredana.

Comentarii Facebook