Descrierea ta în funcție de anotimpul în care te-ai nascut?

 

Perioada în care te-ai născut spune multe lucruri despre caracterul tău și îți dicteaza tipul personalitatii tale, conform divahair.ro.

 

Caracterisitici in functie de luna:

 

Martie: persoane atractive, afectuoase, secretoase, oneste, de incredere, sensibile, cu spirit de observatie, care iau decizii pripite atunci cand isi aleg un partener.

 

Aprilie: persoane active, care au nevoie de atentie, diplomatice, razbunatoare, geloase, generoase, sensibile.

 

Mai: persoane incapatanate, motivate, visatoare, ordonate, muncitoare, ferme, usor de consolat, intelegatoare.

 

Iunie: persoane cu viziune, politicoase, care nu duc lipsa de idei, amuzante, prietenoase, statornice, usor de ranit, ordonate.

 

Iulie: persoane secretoase, greu de inteles, oneste, prietenoase, temperamentale, sentimentale, precaute, muncitoare, care au nevoie de atentie si retin cu usurinta informatii.

 

August: persoane amuzante, curajoase, cu abilitati de lider, egoiste, dornice de laude, nervoase, geloase, care actioneaza rapid, independente. 

 

Septembrie: persoane organizate, precaute, care scot in evidenta greselile celorlalti si acorda atentie detaliilor, cu memorie buna, loiale, istete, dornice de informare, intelegatoare.

 

Octombrie: persoane simpatice, sincere, sociabile, egoiste, visatoare, rareori acorda ajutor fara sa li se ceara, incapatanate, carora nu le pasa ce gandesc ceilalti, cu clarviziune, temperamentale, romantice, geloase.

 

Noiembrie: persoane pline de idei, unice, inteligente, dinamice, curajoase, generoase, incapatanate, determinate, care nu renunta cu usurinta la opiniile lor, muncitoare, de incredere, care nu isi pot ascunde emotiile. 

 

Decembrie: persoane loiale, generoase, nelinistite, ambitioase, sociabile, in cautare de atentie, oneste, de incredere, cu simtul umorului, schimbatoare, care urasc restrictiile.

 

Ianuarie: persoane ambitioase, critice, muncitoare, productive, destepte, sensibile, care stiu sa-i faca fericiti pe cei din jur, loiale, geloase, prietenoase.

 

Februarie: persoane istete, temperamentale, linistite, loiale, dornice de libertate, rebele, sensibile, usor de ranit, ambitioase, curajoase, superstitioase, risipitoare.

Comentarii Facebook