Delia, huiduită la Zilele unui oraș din Ardeal? Artista a fost invitată să cânte pe bani frumoși: „Apariție dezastruoasă/Cu greu a spus un mulțumesc”


Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste din România, Delia Matache, este implicată într-un mega scandal, după ce a susţinut un concert la Zilele Orașului Năsăud. Chiar dacă pare greu de crezut, localnicii au fost extrem de dezamăgiţi de prestaţia vedetei.

Artista a fost invitată să cânte pe bani frumoși, la Zilele Orașului Năsăud. După concert, pe Facebook au apărut zeci de comentarii critice legate de comportamentul artistei și de play back-ul de zile mari pe care aceasta l-a făcut, scrie romaniatv.net.

Având in vedere că vorbim de ,,Delia” e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a scris Alexandra.

Un alt localnic, Ștefan, a scris că artiștilor din ziua de azi nu li se cere calitate: „Dacă văd că indiferent cum se prezintă, primesc mulți bani, lumea îi aplaudă, atunci cred că sunt niște ,,Dumnezei” chiar dacă se comportă precum diavolii. Am văzut și în live-uri tale, un artist îndrăgit de la noi din Țara Năsăudului, care a făcut cel puțin trei lucruri care nu se fac.

Pe scurt: a coborât în mulțime, nimic rău, dar a luat din cap, pălăria unui om în vârstă, apoi a urcat pe scenă chemându-l să i-o restituie. Omul, cu mult bun simț, îi zice s-o păstreze, la care artistul: – da n-ai păduchii, bade?.

Un alt spectator, care a participat la concert, a scris că Delia a fost chiar huiduită de mulțimea de oameni adunată la concert.

Prestație și apariție dezastruoasă a acestei artiste iubite de publicul larg de pe vremea în care era om, de pe vremea în care empatiza cu publicul și era o făină pe scenă.

Cu greu a spus un mulțumesc publicului năsăudean dornic să o vadă și sa o admire, în schimb ea practic nici nu i-a băgat în seamă. Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de baschet sau dintr-o formație rapp. DELIA ai dezamăgit, iar lumea te-a huiduit”, a scris și Florin.

Câți bani cere Delia Matache pentru un concert

În ultimii ani, Delia Matache a reușit să se impună drept una dintre cele mai de succes cântărețe din România, alături de nume precum Andra sau Inna. Artista în vârstă de 39 de ani scoate hituri pe bandă rulantă, iar pentru concertele sale, tarifele sunt pe măsura popularității.

Strict pentru susținerea unui spectacol, Delia Matache are prețuri cuprinse între 15.000 și 19.000 de euro. Pe lângă acesta, mai solicită câte 1 euro pentru fiecare kilometru parcurs cu mașina personală + TVA, în cazul concertelor în țară, ce necesită o deplasare mai lungă. În cazul distanțelor mari, de peste 300 de kilometri, Delia cere bilete de avion.

În ceea ce privește cazarea, cântăreața solicită mereu 5/6 camere duble și 3 camere single. Ea acceptă cazare atât la 5 stele, cât și la 4 stele. De asemenea, masa este mereu oferită de organizator, pentru 11-13 persoane.

Comentarii Facebook