Anunțul clujeanului Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor România 2023. Ce urmează să facă campionul, după ce a luat acasă premiul de 100.000 de euro?


Dan Ursa este marele câștigător al trofeului și al premiului de 100.000 de euro de la Survivor România 2023. Clujeanul, agent de vânzări de profesie, a rezistat timp de cinci luni în jungla din Republica Dominicană. Acesta a dezvălui ce intenționează să facă, odată ajuns înapoi în Cluj-Napoca.

Dan Ursa a mărturisit, în cadrul unui interviu, că deși este câștigătorul unei sume consistente, nu va renunța să facă ceea ce îi place, astfel că va  continua să lucreze ca director zonal de vânzări în orașul Cluj-Napoca.

„Da, urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce îmi place”, a mărturisit fostul concurent, pentru Click.

Dan Ursa a mai fost întrebat și dacă ar mai fi dispus să participe la un alt reality-show. Fostul Războinic a oferit un răspuns pozitiv, mărturisind că îi plac provocările și orice „ocazie de a ieși din zona de confort”.

Comentarii Facebook