VIDEO. Florin Piersic, reacție inedită în timpul unui spectacol la Cluj. Actorul a fost întrerupt de un bărbat: Mută ursul, nu auzi că am program artistic?


Florin Piersic a avut parte de o situație neplăcută. Aflat pe scenă la Cluj, în timp ce își făcea numărul artistic, actorul a fost întrerupt de către un bărbat care și-a întins șapca spre el și i-a cerut bani. Marele actor, vizibil enervat, l-a luat „la bani mărunți” pe cel care i-a cerut bani. 

Mai exact, un bărbat aflat în stare de ebrietate i-a întrerupt discursul cerându-i bani. Piersic, recunoscut pentru spontaneitatea sa debordantă, a reacționat imediat. Actorul i-a strigat bărbatului respectiv că el ar trebui să-i ceară bani pentru faptul că le oferă spectatorilor un program artistic. Cu mult umor, Florin Piersic l-a trimis apoi la plimbare pe cerșetorul băut, stârnind hohote de râs printre cei prezenți în public. Vădit intimidat de vorbele legendarului actor, bărbatul s-a îndepărtat de scenă și și-a văzut de ale lui.

Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al d***u de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicovicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, i-a spus Florin Piersic bărbatului care i-a întrerupt spectacolul.

După acest incident, fanii actorului au transmis mai multe mesaje prin intermediul rețelelor de socializare. Cu toții au fost încă o dată surprinși de simțul umorului deosebit pe care-l are Florin Piersic.

Florin Piersic a inventat caterinca”, „Are dreptul să zică orice. Ține-l Doamne pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el”, „Ești o minune pe pământ” sau „Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani să ne încânte cu umorul lui”, sunt câteva dintre mesajele trimise de fanii lui Florin Piersic.

Comentarii Facebook