De ce le plac bărbaților femeile voluptoase?


Nu este niciun secret ca barbatilor le plac femeile cu forme, dar motivul pentru care prefera trupuri voluptoase in loc de siluete subtiri este cu totul surprinzator.

Femeile voluptoase au fost adorate dintotdeauna, fapt dovedit de picturile marilor artisti ai tuturor timpurilor, pana la melodiile dedicate formelor feminine.

Insa adevaratul motiv pentru care barbatii prefera femeile cu forme nu tine nici de arta, nici de preconceptiile societatii, ci de stiinta.

Rotunjimile trupului feminin actioneaza ca un drog la barbati. Cand un reprezentant al sexului tare se uita a o femeie cu forme, in creierul lui se activeaza acei centri nervosi responsabil pentru secretia hormonilor placerii. La aceasta concluzie au ajuns oamenii de stiinta d ela Univeristatea Texas din Austin. Practic, cand un barbat priveste o femeie voluptoase se simte mai bine decat daca ar privi una slaba.

Preferinta pentru formele curbate ale femeii a fost demonstrata dupa ce un grup de barbati, voluntari la studiu, au vizionat fotografii cu femei, in timp ce li se efectua o analiza imagistica de rezonanta magnetica (RMN). Femeile din fotografii au fost alese special pentru ca urmau sa-si faca diverse operatii estetice pentru pronuntarea sau diminuarea unor zone ale corpului.

Citește mai multe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook