Parada Delahoya a fost ANEMICĂ în lipsa animatoarelor. Pe cele 2 platforme au fost câțiva petrecăreți - FOTO

 

Parada Delahoya precede festivalul organizat în acest an, după o pauză de 6 ani, pe Valea Gârbăului. Evenimentul a fost lipsit de strălucirea din trecut, lipsind animatoarele.

 

Parada a început la ora 17.00, în Piața Lucian Blaga, și a continuat pe traseul str. Napoca - P-ţa Unirii - str. Memorandumului - Calea Moţilor - str. Câmpului - str. Izlazului - str. Primăverii - Drumul Sf. Ion. Pe camionul 1 au mixat Aya Mavra (HU), Phase 3, Dirt Fun, Krisztian, iar pe camionul 2 - Răzvan Dinescu, Raul Hodor, Carciuc şi Motiv.

 

Parada Delahoya a fost pentru mulţi ani una din atracţiile principale ale festivalului, nu doar pentru participanţi, dar şi pentru spectatori. Participanţii s-au simţit întotdeauna liberi să danseze şi să arate în mod public că iubesc muzica electronică. Reîntoarcerea paradei Delahoya înseamnă o pată de culoare, de bucurie, de entuziasm tineresc exact în spiritul Clujului, Capitală Europeană a Tineretului 2015. Această reîntoarcere a fost posibilă datorită implicării, în calitate de co-organizator, a echipei Peninsula - partenerul nostru. Îi aşteptăm pe toţi tinerii să se bucure de muzică şi atmosferă alături de Parada Delahoya”, a declarat Horaţiu Dan Dumitraş, directorul Festivalului Delahoya. 

 

În lipsa animatoarelor care să îi cheme pe clujeni în cele două camioane, băieții au încercat să mai anime puțin atmosfera, dar fără prea mult succes.

 

Vezi AICI programul festivalului, care va avea loc în zilele de 14 - 15 iunie, pe Valea Gârbăului.

Comentarii Facebook