De ce înșeală femeile mai mult acum decât în trecut


In prezent, femeile insala mai mult si mai des decat o faceau in trecut, ca si cand si-ar fi pus in minte sa-i prinda pe barbati din urma si sa le plateasca cu aceeasi moneda anii indelungati de infidelitate.

De aproximativ un secol incoace femeile incearca sa obtina egalitate in tot ceea ce presupune viata sociala si profesionala in raport cu barbatii: de la accesul la aceleasi locuri de munca, la egalizarea nivelului de salarii. Succesul femeilor in acest sens este vizibil. Mai mult de atat, statistic, femeile tind sa ii prinda din urma pe barbati si in ceea ce priveste actele de infidelitate. Practic, reprezentantele sexului frumos insala mai des si mai mult in prezent decat o faceau in trecut, in urma cu cateva decenii.

Statistic, in timp ce barbatii, mai ales cei insurati, insala in aceeasi masura ca in trecut, in ultimele doua decenii femei si-au dublat actele de infidelitate. Practic, ele calca stramb de doua ori mai mult decat acum 20 de ani.

In spatele acestei evolutii sunt trei factori-cheie. Iata de ce insala astazi femeile mai mult decat o faceau inainte:

Au un mai mare acces la retelele sociale si, in principiu, la libertatea de comunicare pe care o ofera internetul, motiv pentru care multe aventuri amoroase incep online.

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook