Daniela Crudu, ruptă în bătaie de iubit, nu depune plângere. Cine este iubitul agresiv


Daniela Crudu a chemat poliția, după ce iubitul ei i-a administrat o bătaie, dar s-a răzgândit în privința plângerii. Se pare că părțile s-au înțeles și se împacă.

La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţiștii sosiţi la faţa locului, au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliţia Capitalei.

Daniela Crudu a fost audiată de poliţişti, dar a spus că nu va formula plângere împotriva iubitului ei, care a bătut-o. Între timp, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu.

Poliţiştii, ajunşi la faţa locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

Poliţia s-a sesizat din oficiu şi continuă cercetările pentru infracţiunile loviri şi alte violenţe, scrie Mediafax. Iubitul Danielei este un luptător profesionist croat. Fosta asistentă tv, Daniela Crudu are nasul spart, un traumatism cranio-facial, dar și o entorsă la gleznă.



Comentarii Facebook