Duminica 28 Aprilie

Dani Oțil, aroganță de duminică seara: „Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie”


În ediția din această dimineață, Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani, a dezvăluit că a avut o discuție mai aprinsă cu soția lui, asta după ce s-au uitat la un serial. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împreună un băiețel pe nume Luca Tiago, iar cei doi se înțeleg de minune în relația de cuplu. Prezentatorul TV face o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 cu privire la viața lui personală.

Dani Oțil a mărturisit în această dimineață că a avut parte de o discuție mai aprinsă cu soția lui, asta după ce s-au uitat la un serial, iar prezentatorul TV susține că a fost destul de sincer atunci când soția lui l-a întrebat ce ar face dacă ar dispărea timp de cinci ani, scrie Spynews. 

Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil.

Comentarii Facebook