VIDEO. Un primar s-a însurat cu un crocodil pentru binele orașului. Ritualul nupțial a inclus și un sărut


Situație ieșită din comun în orășelul mexican San Pedro, unde primarul a urmat întocmai ritualurile de căsătorie cu aligatorul în vârstă de şapte ani, îmbrăcat ca mireasă.

Totul face parte dintr-o ceremonie tradiţională pentru prosperitate veche de sute de ani în tradiţia hispanică. Reptila ar reprezenta de fapt, o divinitate - Mama Pământ -  iar primarul a trebuit să o pupe şi să danseze cu ea, ca parte a unui ritual pentru prosperitate şi recoltă bogată. „Mariajul” dintre cei doi simbolizează conexiunea dintre om şi divin, scrie Reuters.

Cerem naturii ploi, hrană multă, peşte în râurile noastre”, a spus primarul Sosa, în timpul ceremoniei, conform Reuters. Sosa spune că este mândru de tradiţiile sale şi că ceremonia l-a făcut fericit.

Ceremonia a fost una tradiţională: s-a cântat la trompete iar localnicii au cărat crocodilul mireasă în braţe, făcându-i aer cu pălăriile. În tot timpul, reptila a stat legată fedeleş la bot. Iar aligatorul are şi o „naşă”, care a organizat nunta dintre el şi primar. Femeia, Elia Edith Aguilar, spune că a petrecut mult timp căutând „rochii de mireasă” pentru reptilă, notează sursa citată.

Comentarii Facebook