Duminica 28 Aprilie

Dana Budeanu, săgeți la adresa lui Codin Maticiuc și alți influenceri, după ce a publicat nota de la Untold Dubai: „N-au plătit nimic! Totul a fost moca”


Dana Budeanu nu a putut sta cu mâinile în sân după ce Codin Maticiuc a făcut publică nota de plată de la festivalul din Dubai. Ba chiar mai mult, nu doar Codin Maticiuc a fost vizat de creatoarea de modă, ci și toți influencerii care au participat la eveniment.

Milionarul Codin Maticiuc a arătat nota de plată pe tik tok și se arăta uimit de suma mare pe care a cheltuit-o alături de alte vedete. Maticiuc apare alături de mai mulți artiști români când se distrează în timp ce consumă mult alcool. 

„Bună dimineața, Dubai ... cea mai grea noapte din punct de vedere financiar. Am plătit 8.400 de euro. Am fost mai mulți oameni la masă, va fi împărțită la toți, un record pentru mine, personal", a spus Codin în clipul publicat pe internet.

a.jpeg

Comentariul Danei Budeanu vine la câteva zile după ce fostul ”crai de Dorobanți”, Codin Maticiuc s-a ”lăudat” pe rețelele de socializare cu privire la nota de plată.

Cum Dana Budeanu nu este persoana care să se abțină de la comentarii, iată că și de data aceasta și-a spus părerea, fără nicio perdea: „Toți starleții care au pus de la Ăntold Dubai n-au plătit nicio notă. Totul a fost moca pă postări! Tot! Adică s-a mers pă friptură și suc și așternut!”.

s.jpeg

Comentarii Facebook